Välkommen till oss!

Denna sida (eller dess delar) är uppdaterad 13/12 2017.

Vill Du ha kontakt med klubben så är mejladressen harnosand@rotary.se!

Senaste Nytt!
-------------------------------------------
Viktig info gällande registreringar i ClubAdmin mm finns i "IT-info-2017.pdf".
Du hittar det under "Dokumentet" -> "Info-skrifter".

9/12-17
Dagens artikel i TÅ om 80-årsjubiléet
den 18 november finns på inloggade sidorna under "Dokument" -> "Klubbens historia".

31/10-17
Uppdaterad matrikel inlagd under "Dokument" -> "Matrikel".

30/10-17
"Gör så här"-dokumenten under ClubAdmin uppdaterade. Där får du som medlem info om hur du hittar olika delar som inloggad. Du hittar dem under "Dokument" -> "ClubAdmin".

2/10-17
Ett dokument med uppgifter om hur man hittar uppgifter om klubbmedlemmarna (Hitta uppgifter om klubbmedlemmarna.pdf) har lagts ut under "Dokument" -> "ClubAdmin" på hemsidan.

23/8-17
Instruktion i hur du hittar veckobreven finns under "Dokument" -> "ClubAdmin"
i den inloggade delen.
Uppdaterad medlemsmatrikel
finns under "Dokument" i den inloggade delen. (Ett flertal medlemmar saknar fortfarande foton.)

14/8-17
Info-skrifterna "Infoskrift klubben allmän" och "Välkommen ny medlem" har uppdaterats. De finns på inloggade delen under "Dokument" -> "Infoskrifter".

3/8-17
Senaste versionen av "Sedvänjorna"
är uppladdade under "Dokument" i inloggade delen.
Dokumentet "Att synas offentligt.pdf" handlar om att synas på den offentliga delen av hemsidan och finns också under "Dokument" men under mappen "ClubAdmin".

22/6-17
Behögigheter i ClubAdmin har ändrats något. Du hittar behörigheterna i inloggade delen under "Dokument" -> "ClubAdmin".

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: harnosand@rotary.se

S:t Petrilogen