PROGRAM

Företagsbesök NCC huset Berga. Höga nya huset bredvid Scandic Norr. Ta med 100 kr som går till Klubben till välgörande ändamål.

Vi samlas konferensrummet som finns längst upp.

• Vi bjuder på en frukostfralla och kaffe.
  • Kort presentation av Wihlborgs och framför allt Berga som jag är ansvarig för.
  • Micke en kollega till mig kommer att berätta lite om solcellsanläggningen som finns i huset.
  • Lite efter kl 8:00 går vi och besöker en hyresgäst. Det blev Kulzer, Ncc hade inte möjlighet att ta emot oss.
Gästvärd: Per Franklin

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: helsingborg-berga@rotary.se

Scandic Hotel Helsingborg Nord
Florettgatan 41
25467 Helsingborg

Ordinarie mötestid: Måndagar 07:30

Kryptovaluta, något att satsa på? Patrik Isaksson berättar om kryptovalutan, hur den fungerar och vad han tror om kryptovalutans framtid!
2018-04-30 07:30