Välkommen till Helsingborg Råå-Ramlösa Rotaryklubb. Bra program, fantastisk miljö vid sundet, gott kamratskap, bra mat med mera.

Gäster är mycket välkomna! Du betalar en hundring för god husmanskost och får dessutom träffa intressanta människor och lyssna på ett spännande föredrag.

Våra fina klubb lokaler ligger vid Öresund på Råå Wärdshus i Råå hamn i södra utkanten av Helsingborg. Under perioden 1 September 2018 till slutet Mars 2019, då värdshuset är tillfälligt stängt för en genomgripande renovering, träffas vi på Sundsgårdens Folkhögsskolas Konferens center.

Welcome to Helsingborg Råå-Ramlösa Rotary Club. Guests are very welcome and do not need to pre-register. Good food, very interesting lectures and a possibility to meet interesting people, most welcome.

Distriktartiklar

Sundsgården
Örbyvägen 10
25592 Helsingborg