Välkommen till Helsingborg Råå-Ramlösa Rotaryklubb. Bra program, fantastisk miljö vid sundet, gott kamratskap, bra mat med mera.

Gäster är mycket välkomna! Du betalar en hundring för god husmanskost och får dessutom träffa intressanta människor och lyssna på ett spännande föredrag.

Vår nyrenoverade klubblokal ligger vackert vid Öresund: värdshuset Kajgatan 1 vid hamnen på Råå.

Welcome to Helsingborg Råå-Ramlösa Rotary Club. Guests are very welcome and do not need to pre-register. Good food, very interesting lectures and a possibility to meet interesting people, most welcome.

Klubbprogram
måndag den 26 augusti 2019