Välkommen till Helsingborg-Sofiero Rotaryklubb. Stadens mest blomstrande klubb.

I vår klubb finns medlemmar från många olika yrkesgrupper som representerar ett brett nätverk såväl inom Sverige som internationellt.
Alla delar gärna med sig av sina kunskaper. På vår hemsida finns en del av våra aktiviteter beskrivna.

Känn dig fri att utforska vår hemsida och se några av de många områden som du kan vara delaktigi. Ännu bättre, kom som vår gäst och höra en spännande talare. Titta i vår kalender för lämpligt datum. Tveka inte att kontakta oss direkt om du har någon fråga.

Vi är en lunchklubb och håller i allmänhet våra möten på Clarion Grand Hotell onsdagar kl. 12.
En gång i månaden håller vi mötet på annat ställe där vi får kunskap om deras verksamhet.

Klubbprogram
Klubbartiklar