Hemse Rotaryklubb har från och med 2019-08-29 bytt möteslokal ny lokal är matsalen på Folkhögskolan i Hemse.
OBS!
Anmälan till möte och mat måste göras senast torsdag klockan 09:00 till kawaconny@hotmail.com eller
0707-885323 helst sms.

OBS!
Hej Alla! En enhällig styrelse i Hemse Rotaryklubb har beslutat att ställa in sina möten tillsvidare.
Nytt besked och information kommer efter att klubben har haft styrelsemöte 20 april.

Vi har valt att göra detta för att minimera risken att smittan sprids och att någon i vår grupp skall drabbas.

Vår bästa insats för samhället är nu att pausa våra möten och vid behov hjälpa medmänniskor i vår omgivning.

Ta väl hand om er alla och försök att njuta av våren som sakta kommer.

Styrelsen i Hemse Rotaryklubb

Klubbartiklar