PROGRAM

En framgångrik företagsledare, från Malmö, kommer till oss och berättar: "Så gjorde vi för att utveckla vårt företag". Lunchmöte 30 januari.

Tidpunkt:
Address:

Peter Landgren, kommer till Rotary 30 jan. Peter Landgren är fastighetsmäklare, från Malmö, som startade Fastighetsmäklare Landgren år 2000.

Sedan dess har företaget vuxit: har nu 12 kontor i Skåne, med en stark drivkraft att hjälpa människor, och att utveckla det personliga mötet.

Hur gör Landgren för att kvalitetssäkra en bostadsaffär? Vad betyder det personliga engagemanget?
Vi ser fram emot att höra Peter Landgren berätta.

Programansvarig:  Ann-Sofie Bredahl​

LÄS MERss

Tel: 070-8324446 E-post:

Stiftsgården Åkersberg
Åkersbergsgatan 3
24332 Höör

30 okt: Pubafton tisdag kväll kl. 19 på Höörs Gästis. Inget föredrag, enbart mingel.
2018-10-30 19:00