PROGRAM

”Träningen du inte visste fanns - vägen till bättre prestation och en smärtfri rörelseapparat”. Vårt första möte, efter sommaruppehållet. Kvällsmöte 21/8 kl. 19

Vi börjar som vanligt med middag (den som vill ha vegetariskt får själv ringa och boka det)

Därefter kommer Bodil Sundbärg att hålla föredrag. Bodil är tidigare ägare till Sportringen och gym-instruktör, numera certifierad terapeut i Spiral Stabilisering, och gift med vår medlem Lars-Håkan Persson.

Bodil kommer att prata om Spiral Stabilisering; ”Träningen du inte visste fanns - vägen till bättre prestation och en smärtfri rörelseapparat”

Vem vill inte höja sin prestation och bli smärtfri? Kom och lyssna!

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 070-8324446 E-post:

Stiftsgården Åkersberg
Åkersbergsgatan 3
24332 Höör

2/10: Lunchmöte: Vår klubbs internationella kontakter, flera medlemmar berättar om egna erfarenheter
2018-10-02 11:45