PROGRAM

15/1 kvällsmöte: Vår distriktsguvernör Carl Hedberg ger ett kort föredrag på 10 min. Kvällsmöte kl. 19.00. Stiftsgården Åkersberg. Våra medlemmar Bengt och Lars berättar om Alaska.

Tidpunkt:
Address:

DG Carl Hedberg, distriktsguvernör, besöker oss i Rotary HöörCarl Hedberg är medlem i Falsterbo-Skytts Rotaryklubb, och har uppdraget som distriksguvernör under detta året (hösten 2018 / våren 2019).
Carls eget motto är det väl beprövade "Service above self".

Bengt Olsson och Lars Munther berättar om en resa till Alaska, och visar bilder.

Tel: 070-8324446 E-post:

Stiftsgården Åkersberg
Åkersbergsgatan 3
24332 Höör

29/1: PUBAFTON TISDAG KVÄLL KL. 19 PÅ HÖÖRS GÄSTIS. ENBART MINGEL, INGET FÖREDRAG.
2019-01-29 19:00