PROJEKT - Prisutdelning


6 JUN 2017: ROTARY HÖÖR DELADE UT SITT "PRIS FÖR SAMHÄLLSGAGNANDE GÄRNING". DENNA GÅNG GICK PRISET TILL NÄTVERKET "TILLSAMMANS HÖÖR"Priset delades ut på Nationaldagsfirandet vid Berggrenska Gården i Höör.

Rotary Höör delar ut pris på Nationaldagen i Höör, på Berggrenska Gården, 6 juni 2017Motivering:

"Tillsammans Höör är ett nätverk för sammanhållning. De har ordnat läxhjälp för barn och ungdomar. De har arrangerat sitt "Tillsammans-Café", som är en viktig mötesplats, öppen för alla. De har ordnat vänfamiljer till flyktingfamiljer i Höör. Dessa insatser vill vi i Rotary Höör uppmärksamma. Därför delar vi ut vårt "Pris för samhällsgagnande gärning".

Priset delades ut på Nationaldagen 2017, av två styrelseledamöter i Rotary Höör:  Niklas af Malmborg, president, samt Katarina Nyman, Sekreterare.
( Inget ordinarie möte med Rotary-klubben, tisdag 6 juni, på Nationaldagen. Flyttat till torsdag 8 juni )
LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

Tel: 070-8324446 E-post:

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Stiftsgården Åkersberg
Åkersbergsgatan 3
24332 Höör

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

”Träningen du inte visste fanns - vägen till bättre prestation och en smärtfri rörelseapparat”. Vårt första möte, efter sommaruppehållet. Kvällsmöte 21/8 kl. 19
2018-08-21 19:00