Huskvarna-Rumlaborg

PRESIDENT: Margareta Sparv-Andersson

Från 1/7 2020 till 30/6 2021 har jag fått förmånen att vara President i Huskvarna Rumlaborgs RK. Jag har varit medlem i klubben sedan 2017.
Min tidigare erfarenhet inom Rotary är att jag under ca 20 år var medlem i Huskvarna RK där jag även var President 1998-1999. Mitt mål under presidentåret är att fortsätta främja den goda och kamratliga stämningen vi har lyckats skapa under hela tiden sedan klubbens start.
Klubbens slogan under mitt presidentår kommer att vara Tilllsammans gör vi det möjligt. Det är det gemensamma arbetet och den fina samvaron som stärker klubben och ger den dess själ.
Varmt välkommen att höra av er till mig eller om du känner någon som redan är medlem i vår klubb så skall vi se till att du kan komma som gäst till någon av våra luncher som går av stapeln på fredagar mellan 12.00 och 13.00 på Huskvarna Stadshotell.

Mina kontaktuppgifter är Tel: 0705-633409 och E-mail: maggan.sparv@gmail.com