Vi välkomnar nya medlemmar.

Om du är nyfiken på Rotary är du hjärtligt välkommen att besöka oss. Kontakta då någon av våra medlemmar, eller vår president Anders Lundberg via email: na.lundberg@telia.com så berättar vi mer om varför Rotary är så viktigt för dig och livsviktigt alla andra.

Vi har veckomöten på fredagar, vanligtvis på Stadshotellet i Huskvarna kl 12-13.

Nyfiken på Rotary!

Den 18 - 22 november har vi Gästvecka. Det innebär att veckans möten är öppna för alla. Kom och lyssna på ett intressant föredrag och utvidga ditt nätverk.

Vi behöver veta om du kommer för maten skull. Ta kontakt med en Rotarymedlem eller en Rotaryklubb där du befinner dig!

Välkommen!

HUSKVARNA STADSHOTELL