President: Marta Hedberg-Granath

 

 

 

Välkommen till Järfälla Rotaryklubb.

 

Vår klubb har idag 43 mycket engagerade medlemmar. Klubben driver flera projekt med syfte att göra gott i samhället t ex: samtalsgrupper på sfi, nutritionsprojekt för elever i en skola på Sri Lanka och Kamratskapsstipendium till elever i åk 5. Några av våra medlemmar är rådgivare till elever i gymnasieskolan – Ung Företagsverksamhet. Tillsammans med Företagarna driver vi Järfälla Affärsnätverk – JAN - som är ett frukostmöte en gång i månaden. Då bjuds småföretagare in till frukost och föreläsning kring ett angeläget ämne. Det är ett bra tillfälle att knyta nya yrkeskontakter.

Våra ordinarie veckomöten äger rum på onsdagar kl. 12.00 – 13.30 på restaurang Sjökanten. Då äter vi lunch tillsammans under trevlig samvaro. Därefter lyssnar vi på intressanta föredrag inom olika ämnesområden.

Vill du veta mera om vår klubb kan du fortsätta att titta på hemsidan. Där kan du ta del av några föredrag som filmats och en närmare beskrivning av våra projekt och verksamheter.

Du är också välkommen att besöka oss under ett lunchmöte. Då kan du kontakta mig, Marta Hedberg-Granath, 0721 511234.

Det går också bra att maila till jarfalla(at)rotary.se

Välkommen till vår klubb!

 

Marta Hedberg-Granath

president

 


 

 

 

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

Tel: 0708-56 04 05 E-post:

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Restaurang Sjökanten
Bruttovägen 1A
17543 Järfälla

Ordinarie mötestid: Onsdagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Hjärnans inverkan på vårt beteende
2019-04-24 12:00