President: Tommie Sjödahl

Välkomna till Järfälla Rotaryklubb - Nedan presenterar jag klubbens fokusområden samt klubbens styrelse.

Tommie Sjödahl, President

Dukatvägen 4A, 17567 Järfälla
ail address
sven.tommie.sjodahl@telia.com

Vi är en lunchklubb, som träffas onsdagar kl. 12.00-13.30. I år är det mitt år som President och jag ser fram emot att på ett aktivt sätt få vara med och vidareutveckla vår så välrenommerade klubb. Vi är för närvarande cirka 40 medlemmar, men siktar under året på att få välkomna ytterligare medlemmar och då gärna fler kvinnor och yngre personer.

Som medlem i Järfälla Rotaryklubb får du tillgång till ett världsomfattande yrkesnätverk, samtidigt som du, på våra lokala möten, får lyssna till föredrag som spänner över de mest skiftande områden.

Järfälla Rotaryklubb är engagerad i ett antal humanitära projekt och verksamheter både lokalt inom vår kommun och på ett internationellt plan. Vår satsning på en samlingsplats för ett aktivt yrkesnätverk är ytterligare ett exempel på en av våra verksamheter.

Under det kommande året är våra fokusområden:

Medlemsvård och medlemsutveckling

Integration / språkträning

Järfälla Affärsnätverk

Nutrition projekt / Sri Lanka

Ung Företagsamhet / rådgivare

Kamratskapsstipendium

Om du vill vara med och påverka och göra skillnad (lokalt och internationellt) eller om du är intresserad av att veta mer om vår klubb, så hör gärna av dig. Varför inte komma som gäst på en av våra luncher? Hör bara av dig till mig så ordnar vi det.

Välkommen till vår klubb!

Styrelsen för vår klubb 2017/2018

Tommy Fredriksson - Sekreterare  Kristina Trodin Johansson - Skattmästare

Owe Hessler - It samordnare  Monica Boye-Møller - Ordf. Medlemskommittén

Anders Karpesjö - Ledamot  Lars-Erik Rydbrant - Ordf. Programkommittén

Alva Sundström - Past President  Marta Hedberg-Granath - Inkommande President

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 08-58013222 E-post:

Restaurang Sjökanten