President: Marta Hedberg-Granath

Välkommen till Järfälla Rotaryklubb.

Vår klubb har idag 43 mycket engagerade medlemmar. Klubben driver flera projekt med syfte att göra gott i samhället t ex: samtalsgrupper på sfi, nutritionsprojekt för elever i en skola på Sri Lanka och Kamratskapsstipendium till elever i åk 5. Några av våra medlemmar är rådgivare till elever i gymnasieskolan – Ung Företagsverksamhet. Tillsammans med Företagarna driver vi Järfälla Affärsnätverk – JAN - som är ett frukostmöte en gång i månaden. Då bjuds småföretagare in till frukost och föreläsning kring ett angeläget ämne. Det är ett bra tillfälle att knyta nya yrkeskontakter.

Våra ordinarie veckomöten äger rum på onsdagar kl. 12.00 – 13.30 på restaurang Sjökanten. Då äter vi lunch tillsammans under trevlig samvaro. Därefter lyssnar vi på intressanta föredrag inom olika ämnesområden.

Vill du veta mera om vår klubb kan du fortsätta att titta på hemsidan. Där kan du ta del av några föredrag som filmats och en närmare beskrivning av våra projekt och verksamheter.

Du är också välkommen att besöka oss under ett lunchmöte. Då kan du kontakta mig, Marta Hedberg-Granath, 0721 511234.

Det går också bra att maila till jarfalla(at)rotary.se

Välkommen till vår klubb!

Marta Hedberg-Granath

president