Klicka på 'Registrera mig' för att registrera sig för detta program

Järfälla läser – ett läsprojekt om hembygd, hemkänsla och den växande staden

Tidpunkt:
Address:

Linnea Forslund är bibliotekschef vid Herresta och Barkarby bibliotek och projektledare för "Järfälla läser".
Det hon ska prata om: Järfälla läser startade i september 2018 och är ett läsprojekt för vuxna med teman om hembygd, hemkänsla och den växande staden. Projektet är indelat i tre delar med varsin bok. Först ut var Per Wirténs Där jag kommer ifrån – kriget mot förorten. Nästa bok är Ann Helen Laestadius Tio över 1. Projektet har nyligen fått bidrag på 100 000 kr från Statens kulturråd.

Tel: 0708-56 04 05 E-post:

Restaurang Sjökanten
Bruttovägen 1A
17543 Järfälla

Ordinarie mötestid: Onsdagar 12:00

Hjärnans inverkan på vårt beteende
2019-04-24 12:00