Välkommen till Kalmar Rotaryklubb! We are people of action!
När du besöker Kalmar Rotaryklubb ska du känna dig välkommen och omhändertagen. Vi träffas varje fredag på Kalmarsund hotell där du i entrén tas emot av våra klubbvärdar.
Du betalar din lunch i kassan till hotellet, din närvaro registreras av våra klubbvärdar och hos dem betalar du 35 kr till vinlotteri och insamling till TRF (Rotary Foundation) via Swish nr 123 236 04 85. Om du väljer att betala kontant är det 40 kr i jämna pengar.

I lokalen på bottenvåningen äter vi en god lunch tillsammans, skapar nya kontakter inom våra yrkesnätverk, lyssnar på intressanta föredragshållare och gör gott för våra medmänniskor i närområdet och i världen.
Att besöka Kalmar Rotaryklubb ska vara Meningsfullt, Intressant och Roligt!

I Kalmar kan nämnas två lokala projekt; Vuxen i skolan, ett helt fantastiskt projekt mellan åren 2002-2017, där fyra av våra medlemmar fungerade som vuxenstöd på Kalmarsundsskolan fyra dagar i veckan hela skolåret. Projekt Yrkesmentorer är ett mentorsprogram för nyanlända med kvalificerad yrkesutbildning. För närvarande har klubben 20 mentorer och adepter som tillsammans verkar för snabbare integration, språkkunskap och att hitta vägen till ny sysselsättning.

Är du intresserad av att få information om Rotary och kanske bli medlem hos oss, skicka då ett mejl till adressen här i vänstermarginalen så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till Kalmar Rotaryklubb!

Klubbprogram
fredag den 26 januari 2018
Styrelsemöte

fredag den 26 januari 2018
Vad har hänt på Kronan sedan sist? Lars Einarsson berättar.
Vad har hänt på Regalskeppet Kronan sedan sist? Lars Einarsson berättar!
Välkomna.

fredag den 2 februari 2018
Klubbsamråd.
Välkomna att tycka till om Kalmar Rotaryklubbs verksamhet!

fredag den 16 februari 2018
Ego-föredrag av Kyrkoherde Lars Graaf.
Välkomna till Ego-föredrag av Kyrkoherde Lars Graaf.

fredag den 23 februari 2018
Klubbchef Mattias Rosenlund om" Kalmar FF"
Välkomna att lyssna till Kalmar FF:s klubbchef Mattias Rosenlund  om "Kalmar FF".

fredag den 2 mars 2018
Är bostadspriserna på väg upp eller ner ? av Håkan Hellström, Svensk Fastighetsförmedling.
Håkan Hellström, Svensk Fastighetsförmedling. Vet han om bostadspriserna är på väg upp eller ner?
Välkomna!

fredag den 9 mars 2018
EGO-Föredrag av IT-Direktör Johan Hallenborg
Välkomna att lyssna till Johan Hallenborg:s EGO-föredrag!

fredag den 23 mars 2018
Ego-föredrag av Lisa Jalmander,VD för - Exclusive Horsewear
Välkomna till Ego-föredrag av Lisa Jalmander, VD för Exclusive Horsewear och Vd på Savoir, hennes eget företag.

fredag den 30 mars 2018
Inställt möte, Långfredag

Klubbartiklar
Distriktartiklar

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: kalmar@rotary.se

Kalmarsund Hotell
Fiskaregatan 5
392 32 Kalmar

Ordinarie mötestid: Fredagar 11:45

Vad har hänt på Kronan sedan sist? Lars Einarsson berättar.
2018-01-26 11:45