Välkommen till Kalmar Rotaryklubb! We are people of action!
När du besöker Kalmar Rotaryklubb ska du känna dig välkommen och omhändertagen. Vi träffas varje fredag på Kalmarsund hotell där du i entrén tas emot av våra klubbvärdar.
Du betalar din lunch i kassan till hotellet, din närvaro registreras av våra klubbvärdar och hos dem betalar du 35 kr till vinlotteri och insamling till TRF (Rotary Foundation) via Swish nr 123 236 04 85. Om du väljer att betala kontant är det 40 kr i jämna pengar.

I lokalen på bottenvåningen äter vi en god lunch tillsammans, skapar nya kontakter inom våra yrkesnätverk, lyssnar på intressanta föredragshållare och gör gott för våra medmänniskor i närområdet och i världen.
Att besöka Kalmar Rotaryklubb ska vara Meningsfullt, Intressant och Roligt!

I Kalmar kan nämnas två lokala projekt; Vuxen i skolan, ett helt fantastiskt projekt mellan åren 2002-2017, där fyra av våra medlemmar fungerade som vuxenstöd på Kalmarsundsskolan fyra dagar i veckan hela skolåret. Projekt Yrkesmentorer är ett mentorsprogram för nyanlända med kvalificerad yrkesutbildning. För närvarande har klubben 20 mentorer och adepter som tillsammans verkar för snabbare integration, språkkunskap och att hitta vägen till ny sysselsättning.

Är du intresserad av att få information om Rotary och kanske bli medlem hos oss, skicka då ett mejl till adressen här i vänstermarginalen så kontaktar vi dig.

Varmt välkommen till Kalmar Rotaryklubb!

Klubbprogram
torsdag den 19 juli 2018
Intercitymöte frukost, Ej Obligatoriskt för Kalmars Klubbmedlemmar
Tina Lindström om hur kulturarv och äldreomsorg leder till ökad kvalité och nöjdhet.

torsdag den 26 juli 2018
Ordinarie - inställd
Örjan Molander om hur ett museum kan jobba med innovation och verksamhetsutveckling

Klubbartiklar
Distriktartiklar
fredag den 6 april 2018
Rotarys Ungdomsutbyte
Nyproducerad film om Rotarys Undgdomsutbyte. Streama filmen här (Youtube).

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: kalmar@rotary.se

Kalmarsund Hotell