President: Johan Åkesson

Hej!

Jag heter Johan Åkesson och är klubbpresident verksamhetsåret 2017-2018.
Jag är klubbens 5:e president och har varit med sedan klubben bildades. Mitt måtto i Rotary är delaktighet. Du skall känna att detta är min klubb och här trivs jag. Då har jag lyckats. Vi söker ständigt nya glada medlemmar som kan forma oss som klubb men nya influencer och idéer. Våra välgörenhetsprojekt har inriktningen barn och unga. Vi stöttar både ekonomiskt och genom att investera vår tid i projekt som Mattehjälp, LOTS för nyanlända akademiker samt yrkesinspiratörer på skolorna (8:orna). Ekonomiskt stöttar vi bla Rotary Doctors, End Polio Now och ett Skolprojekt i Afrika.

Hör gärna av dig till mig om du känner dig attraherad av att bli medlem i vår moderna Rotaryklubb. PS vi är hälften män och hälften kvinnor i klubben och medelåldern ca 46 år.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: karlskrona-nova@rotary.se

Scandic Hotell