President: Olimpia Alexe

Hej!

Jag heter Olimpia Alexe och är Rotary Karlskrona-Novas president under verksamhetsåret 2018-2019.
Jag är klubbens 6:e president och har varit med sedan klubben bildades. I år strävar vi efter att vara en inspirationskälla både för oss själva och för dem omkring oss. Våra välgörenhetsprojekt riktar sig till barn och unga. Vi stöttar både ekonomiskt och genom att investera vår tid i projekt som Mattehjälp, LOTS för nyanlända akademiker samt yrkesinspiratörer på skolorna (8:orna). Ekonomiskt stöttar vi bl.a. Rotary Doctors, End Polio Now och ett skolprojekt i Afrika. Vi älskar och brinner för Karlskrona och vill därför satsa på lokala projekt. Ett av våra lokala projekt gällde renoveringen av en ideell förenings verksamhetslokal. Det blev en succé!
Vår klubb är en bra blandning mellan kvinnor och män i olika åldrar. Med sju nationaliteter och en medelålder på 48 år känner vi att Rotary Karlskrona-Nova är den moderna Rotary-klubben. Vi är här för att få inspiration och inspirera!

Vill du också ”be the inspiration”?

Hör gärna av dig till oss! karlskrona-nova@rotary.se

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: karlskrona-nova@rotary.se

Scandic Hotell