President: Olimpia Alexe

Hej!

Jag heter Olimpia Alexe och är Rotary Karlskrona-Novas president under verksamhetsåret 2018-2019.
Jag är klubbens 6:e president och har varit med sedan klubben bildades. I år strävar vi efter att vara en inspirationskälla både för oss själva och för dem omkring oss. Våra välgörenhetsprojekt riktar sig till barn och unga. Vi stöttar både ekonomiskt och genom att investera vår tid i projekt som Mattehjälp, LOTS för nyanlända akademiker samt yrkesinspiratörer på skolorna (8:orna). Ekonomiskt stöttar vi bl.a. Rotary Doctors, End Polio Now och ett skolprojekt i Afrika. Vi älskar och brinner för Karlskrona och vill därför satsa på lokala projekt. Ett av våra lokala projekt gällde renoveringen av en ideell förenings verksamhetslokal. Det blev en succé!
Vår klubb är en bra blandning mellan kvinnor och män i olika åldrar. Med sju nationaliteter och en medelålder på 48 år känner vi att Rotary Karlskrona-Nova är den moderna Rotary-klubben. Vi är här för att få inspiration och inspirera!

Vill du också ”be the inspiration”?


Hör gärna av dig till oss! karlskrona-nova@rotary.se


 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: karlskrona-nova@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Scandic Hotell
Skeppsgossegatan 2
37136 Karlskrona

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Svenska FN förbundet
2018-11-22 12:00