PROGRAM

En osannolik resa från Täxan, Jämtland via ungefär 46 olika länder på fem kontinenter till Karlskrona.

Det har gått nu ett tag sedan Rigmor har valt att bli medlem i vår klubb. Klubbens första internationella transfer! Rigmor kommer att hålla ett litet annorlunda egoföredrag. Vi träffas på kvällen för att höra om Rigmors bakgrund, att våga ta chanser, få möjligheter, arbeta 25 år utomlands, ha ett pionjärjobb, lära känna spännande och ovanliga människor i de mest skilda miljöer och situationer. Vad gör man efter ett aktvit yrkesliv?

Visst blir man väldigt nyfiken?

Vi ses den 22 februari!

Varmt välkomna!

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: karlskrona-nova@rotary.se

Scandic Hotell