Karlstad-Tingvalla
STOCKHOLMS VÄSTRA

Välkommen till Karlstad-Tingvalla Rotaryklubb! 

Rotary är ett av världens äldsta nätverk. I Karlstad-Tingvalla Rotaryklubb är vi en mix av personer med olika yrkesbakgrund, kön och ålder som från och med augusti 2021 träffas varje onsdag för att äta lunch, skapa kontakter och lyssna till ett intressant föredrag. 

Ett av Rotarys grundfundament är också att göra humanitära och samhällsengagerande insatser. Både på hemmaplan och ute i världen. Det kan vara allt från att ge unga människor möjlighet att studera utomlands genom vårt studentutbytesprogram, till att engagera oss i bevattningsprojekt i Kenya. Vår drivkraft är begreppet "Service Above Self" – att tjäna utan egennytta. Eller omtanke utan baktanke, som någon formulerat det. Vi drivs av att göra skillnad både lokalt och internationellt. 

Vill du bli medlem i Karlstad-Tingvalla Rotaryklubb så är det bara att du hör av dig med en intresseanmälan. Vill du vara med som gäst på ett av våra möten kan du prata med någon av våra medlemmar, eller höra av dig innan med en anmälan så är du välkommen som presidentens gäst. Maila bengt@markant.se om du vill bli medlem eller komma som gäst. 

Som sagt - vi träffas varje onsdag klockan 11:45 på Drott Hotell i Karlstad. Just nu är det sommaruppehåll, men verksamhten startar i augusti igen. Kolla här på vår hemsida eller på vår Facebooksida för aktuell info om nästa möte. 


onsdag den 4 augusti 2021
Inställt Lunchmöte
 


onsdag den 6 januari 2021
Julklapp till barnen CSK
Även denna jul kunde Karlstad-Tingvalla RK skänka barnen på Centralsjukhuset i Karlstad en fin julklapp. Vårt distrikt, 2340, sköt till halva kostnaden dvs 2.500 kr.
Tack vare stöd från SEB, Bonniers förslag och ICA MAXI Välsviken kunde vi leverera 20 julpåsar. Varje påse innehöll en kramgo Bukowski-nalle, biobiljetter, massor av böcker samt frukt och choklad.
Barnläkaren Tony med rejält tomteskägg agerade som vanligt tomte och delade ut julklapparna tillsammans med tomtemor.