Kolbäck

Klubbsamråd

måndag den 3 maj 2021
Prästgårdens verksamheter
Vi träffas hos Monica och Börjes odlingar och försäljningar på Prästgården Kolbäck
Startar som vanligt 12:00, dom berättar i kanske en halvtimme om verksamheten, sedan tar vi lunch på plats.
Därför behöver vi anmälan av de som kommer, och också om olika besvär vad gäller maten.
Antingen gör Hemköp den eller Petterssons, i vilket fall behövs besked torsdagen före till Göran utvreta.pettersson@telia.com
Vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer vid den här tidpunkten vad gäller fysiska Monica och Börje på Prästgården i Kolbäckmöten.

måndag den 10 februari 2020
Hjärtstartare
Rotary i Kolbäck med Hans Strandlund var med och delade ut Hjärtstartaren som vi arbetat för under 2019. Den mottogs med mycket tacksamhet av
fotbollsklubben SK91 under deras årsmöte. Nu finns ännu en hjärtstartare på plats i kommunen.

torsdag den 24 oktober 2019
RYLA Stipendiater

I år delades RYLA stipendierna ut under Guldyran i Hallstahammar.

Alice Pettersson och Frida Fors tilldelades varsitt stipendium.

RYLA 2019

torsdag den 5 september 2019
Rotary på Kolifej
Välkommen att besöka oss på Kolifej på lördag kl 10 - 15!
Hjälp till med att utrota polio!
Köper du en vattenflaska av oss för 20 kr går pengarna oavkortat till att bekämpa polio!

onsdag den 4 september 2019
Guvernörsbesök
Rotary Kolbäck har haft besök av Guvernören Gunnar Olsson

I måndags hade vår klubb ett trevligt besök av Guvernör Gunnar Olsson som informerade om nya Rotary Presidenten Mark Daniel Meloney och hans tema Rotary Connects the World. Vi fick också information om distriktets organisation.

torsdag den 20 december 2018
Julavslutning

Året avslutades tillsammans med Hallstahammars Rotaryklubb, med en stämningsfull stund i Kolbäcks kyrka och ett mycket gott julbord på Westerqwarn.
Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!