Kristianstads Rotaryklubb har stöttat "Vi Skogen" genom att plantera ett träd per medlem, totalt 58 stycken

i området i Östra Afrika, runt Victoriasjön.

Träd hjälper människor i östra Afrika att ta sig ur fattigdom. Genom att odla träd tillsammans med grödor i jordbruket kan familjer tjäna pengar nog att investera för framtiden. Träden har också en viktig roll för klimatet.

Klubbprogram
Klubbprojekt
onsdag den 30 augusti 2017
Global Grant Lifidzi – ett samarbete mellan Rotary och FFBB

Ett jordbruks- och sanitetsprojekt för ökad växtproduktion och förbättrade sanitära förhållanden i Lifidzi, Angonia distriktet, Teteprovinsen i norra Mocambique.Bild: Jorden är utarmad och jordbruksmetoder omoderna och ineffektiva. (Foto: FFBB)

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: kristianstad@rotary.se

Quality Hotel Grand