Kungälv-Marstrand

Välkommen till Kungälv-Marstrand Rotaryklubb!

Nu ses vi på Fars Hatt igen!

Från och med måndag 30 augusti återgår vi till vanliga lunchmöten på Fars Hatt, dock fortfarande med tvåveckors-intervall. Det är en genomtänkt och smittsäker hantering på Fars Hatt. Dessutom är väl alla medlemmar fått sina två vaccinationssprutor vid det här laget.

De digitala mötena under våren tillsammans med systerklubben har varit intressanta och välbesökta och kommer säkert att leda till ett närmare samarbete mellan våra klubbar.

Hjärtligt välkommen på våra lunchmöten!

Vår klubb verkar i Kungälv och Marstrand, städer som båda har en fascinerade historia som kretsar kring deras fästningar – Bohus Fästning och Carlstens fästning!

Kungälv-Marstrand Rotaryklubb har ca 45 medlemmar som representerar stor bredd i yrkesroller, erfarenheter och intressen – grunden för ett bra yrkesnätverk! Vi vill både verka i vårt närområde och arbeta aktivt i Rotarys stora ”projekt” som t ex utrotandet av Polio. På lokalplanet har vi bland annat nära samarbete med föreningar som arbetar med utsatta grupper i samhället. Rotarys engagemang och stöd kan göra den skillnad som behövs för att föreningar skall utvecklas vidare.

Vi håller våra veckomöten varje måndag på Fars Hatt och har alltid intressanta och spännande föredrag, presentationer och lokala kulturella inslag.

Kontakta oss om du vill blir en del av Kungälvs och Marstrands viktigaste yrkesnätverk!

söndag den 6 mars 2016
Kontakten

Kontakten är en mötesplats i Kungälv för personer med bl a missbruksproblem.

måndag den 27 september 2021
Vem är Svante Tafvelin? Lyssna på hans EGO-föredrag
Svante har en lång bakgrund i vår klubb och har haft de flesta roller i klubben genom åren, men vad vet du egentligen om Svante? På lunchmötet får du veta mer!