Välkommen till Kungälv-Marstrand Rotaryklubb!

Vår klubb verkar i Kungälv och Marstrand, städer som båda har en fascinerade historia som kretsar kring deras fästningar – Bohus Fästning och Carlstens fästning!

Kungälv-Marstrand Rotaryklubb har ca 60 medlemmar som representerar stor bredd i yrkesroller, erfarenheter och intressen – grunden för ett bra yrkesnätverk! Vi vill både verka i vårt närområde och arbeta aktivt i Rotarys stora ”projekt” som t ex utrotandet av Polio. På lokalplanet har vi nära samarbete med föreningar som arbetar med utsatta grupper i samhället. Rotarys engagemang och stöd kan göra den skillnad som behövs för att föreningar skall utvecklas vidare.

Vi håller våra veckomöten varje måndag på Fars Hatt och har alltid intressanta och spännande föredrag, presentationer och lokala kulturella inslag.

Kontakta oss om du vill blir en del av Kungälvs och Marstrands viktigaste yrkesnätverk!

Klubbprojekt
söndag den 6 mars 2016
Kontakten

Kontakten är en mötesplats i Kungälv för personer med bl a missbruksproblem.

Klubbprogram

måndag den 2 september 2019