Kungälv-Marstrand

Välkommen till Kungälv-Marstrand Rotaryklubb!

Nuvarande smittoläge gör att vi åter övergår till digitala möten på Teams tills vidare!

Med nuvarande mycket höga smittoläge har styrelsen beslutat att övergå till Teams-möten igen. Vi bjuder även till dessa möten in medlemmarna i vår grannklubb. Alla medlemmar får en länk så att man enkelt kan ansluta till Teams.

Hjärtligt välkommen till Kungälv-Marstrand Rotaryklubb och våra lunchmöten!

Om klubben

Vår klubb verkar i Kungälv och Marstrand, städer som båda har en fascinerade historia som kretsar kring deras fästningar – Bohus Fästning och Carlstens fästning!

Kungälv-Marstrand Rotaryklubb har ca 45 medlemmar som representerar stor bredd i yrkesroller, erfarenheter och intressen – grunden för ett bra yrkesnätverk! Vi vill både verka i vårt närområde och arbeta aktivt i Rotarys stora ”projekt” som t ex utrotandet av Polio. På lokalplanet har vi bland annat nära samarbete med föreningar som arbetar med utsatta grupper i samhället. Rotarys engagemang och stöd kan göra den skillnad som behövs för att föreningar skall utvecklas vidare.

Kontakta oss om du vill blir en del av Kungälvs och Marstrands viktigaste yrkesnätverk!

söndag den 6 mars 2016
Kontakten

Kontakten är en mötesplats i Kungälv för personer med bl a missbruksproblem.

måndag den 31 januari 2022
Ej klart ännu
Vi fortsätter på temat ekologiskt och närodlat!

Vi får i kommunen allt fler, ofta kvinnliga, entreprenörer, som hittar spännande nischer som ligger helt rätt i tiden!

Skålldals lilla ekomejeri har en gårdsbutik där man bl a kan hitta filmjölk, yoghurt, både naturell och smaksatt. Ofta också lagrade och färska ostar, brynost, ostkaka samt glass från Råda Gelato och Fork & Shovell gjord på mjölk från Skålldals ekomejeri.

I butiken finns också kött och korv från samma gård!