Kungälv

Varmt välkommen till våra möten varannan tisdag kl 18:30!

Vi möts varje jämn vecka och börjar med dagens soppa eller en förbeställd rätt ur menyn. Platsen är Hotell Fars Hatt. 19:15 lyssnar vi sedan till dagens föredragshållare och avslutar med ett enkelt vinlotteri, klara lagom till kl 20.

tisdag den 15 september 2020
Skolor i Syrien
Idag gästades vi av Ali Mohammed Alhasan, som berättade sin historia "från Raqqa till Kungälv". Ali visade också jobbiga bilder från Syriska skolor.

tisdag den 1 september 2020
Presidenten har ordet
Möte nr2: Presidentens presentation

tisdag den 7 januari 2020
Unga Äventyrare
Idag besökte Elin Altergård klubben och berättade om Unga Äventyrare. http://www.ungaaventyrare.se/

Bli stödmedlem 300 kr/år:
- Swisha ”Medlem + Ditt namn + Din epost” till 076-853 39 38 eller BG 5289-3880 och skriv ”Medlem + Ditt namn + Din epost” i meddelanderaden.

Engångsbidrag:
- Swisha valfri summa till 076-853 39 38 och märk med ”Äventyr” eller Sätt in valfri summa på vårt BG 5289-3880 och märk med ”Äventyr”
Samarbeten av olika slag:
- Kanske har man en annan organisation/förening som vi kan komma i kontakt med som vi kan få hjälp eller samarbeta med
- Spons av olika sätt tex material, studiebesök, upplevelser
- Någon som kan komma och hålla en danslektion eller liknande för barnen exempelvis

torsdag den 19 september 2019
Mötesplatsen
Idag besökte Presidenten Lars Altergård med några medlemmar Mötesplatsen i Equmeniakyrkan i Kungälv. Förutom trevliga och intressanta samtal skänkte klubben 25 st böcker ”Pojken som följer sin skugga” till de ensamkommande ungdomarna.
Det här var ett första steg till fortsatta träffar och samtal. Möten mellan oss människor skingrar bort rädslans dimridåer inom oss. Låt oss mötas över gränserna.
Länk till vår facebooksida

❤️

tisdag den 17 september 2019
UF
Bella Gillenhög och Else-Marie Bidestedt berättade engagerat och medryckande om UF,Ung företagsamhet på Mimers hus, vid kvällens möte.
Flera medlemmar från vår klubb kommer att vara drakar vid Mimers Draknäste den 1 oktober.