Kungsbacka City

Vi träffas på torsdagar kl 18 och lyssnar på ett föredrag. Förutom detta driver vi projekt och deltar i aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och vänskap.
Välkommen till oss!
Om du vill kontakta oss sänd ett mail.

torsdag den 27 januari 2022
Digitalt klubbmöte. Investeringsmyter

Torsdagen den 27 januari kl 18.00 blir det ett digitalt möte med rubriken "Investeringsmyter – hur kan man tänka när det är oroligt på börden."

Anders Stenkrona har över 20 års erfarenhet i finansbranschen och har doktorerat i Finansiell ekonomi. Idag ansvarar Anders för området finansiell hälsa i Nordea och är bankens sparexpert. Han är en mycket uppskattad föreläsare som bjuder både på insikter och skratt?

Länk till mötet, får du via mejl.

torsdag den 10 februari 2022
Digitalt möte. Ego-föredrag
Torsdagen den 10 februari kl 18.00 blir ett digitalt möte. Då kommer en av våra nya medlemmar att hålla sitt Ego-föredrag. Han kommer att berätta om sig själv och sitt liv. Det brukar vara spännande, så missa inte detta! Länk till mötet får du via mejl.

torsdag den 24 februari 2022
Digitalt möte. Estland - vår granne
Varje år den 24 februari firar Republiken Estland sin självständighetsdag och då pågår festligheter runt om i landet. På traditionellt vis firas med presidentval, militärparad, konserter och med den klassiska smörgåsen Kiluvõileib.
Torsdagen den 24 februari kl 18.00 blir ett digitalt möte. Vi kommer att få lyssna på vår egen medlem Heino Wänt, som berättar om landet där han föddes. Länk till mötet får du via mejl. Välkomna!

torsdag den 10 mars 2022
Om artros
Torsdagen den 10 mars kl 18.00 på Hotell Halland gästar oss Kerstin Mattsson läkare som berättar allt hon kan om artros.
De vanligaste symtomen på artros är smärta och stela leder. Kontinuering värk i rörelse och vila samt smärtor som stör nattsömnen är tecken artros med svåra symtom.