-  Vi träffas Onsdagar kl 18 på Rest. Ester, lyssnar på ett föredrag och intar en måltid.
Förutom detta driver vi projekt och deltar i aktiviteter för att främja samförstånd, goodwill och vänskap.
Välkommen på ett besök!
Om du vill kontakta oss sänd ett mail till kungsbacka@rotary.se

Klubbprogram
onsdag den 28 augusti 2019
Höstupptakt på Äskhults by

Vi samlas i år på Äskhults By och har vår höstupptakt!

Bara två mil från Kungsbacka får vi uppleva en helt annan tid. Strosa runt mellan timrade stugor och uråldriga stengärdesgårdar. Vi blir guidade runt och fikar tillsammans, kaffe och smörgås till en kostnad av 100 kr per person. Behöver du skjuts, så var på plats vid Hotell Halland kl 17.15. Kör du själv är adressen Äskhultsvägen 70, Fjärås

Din anmälan vill vi ha senast den 21 augusti till evaborgs@telia.com eller 0708-113956

onsdag den 4 september 2019
Trelleborgsmodellen

Förvaltningschef berättar om resultatet efter införandet i maj 2018 av Trelleborgsmodellen i Kungsbacka.

Förvaltningen för Gymnasium & Arbetsmarknad började då arbeta med ett arbetsmarknadsperspektiv när det gäller mottagande av ensamkommande barn, nyanlända och personer som är i behov av försörjningsstöd. Det har gett resultat!

onsdag den 11 september 2019
Guvernörsbesök
Distriktsguvernör Jerry Brattåsen gästar oss.

onsdag den 18 september 2019
Erlandssons bygg

VD:n för Erlandsson bygg Region Väst berättar om företaget och Lärande bygg – integration på riktigt.

Styrelsemöte

onsdag den 25 september 2019