Kungsbacka-Särö

PRESIDENT: Olle Bernstaf

OB

Välkommen till vår klubb.

Äntligen verkar det som att pandemin klingar av så att vi åter kan genomföra fysiska veckomöten, nu dessutom i nya lokaler i restaurang Matverket på Kraftvägen 2 i Kungsbacka.

Här finns betydligt utökade möjligheter med WIFI och Storbildsvideo för att kunna köra hybridmöten både IRL och via Zoom.

Klubben satsar även i år tungt på stöd till strokeforskning som huvudprojekt. Ambitionen är också att kunna erbjuda våra medlemmar och besökare såväl lustfyllda som upplysande föredrag på våra veckomöten.

Vår Inriktning i år kommer att spänna från den globala oron med klimatet i världen till att senare under Rotaryåret låta politiska representanter komma till tals med tanke på det stundande valet.

Intresseväckande program på våra möten tillsammans med en trevlig miljö för trivsamt mingel och bra mat ser vi fram mot.

Väl mött på fredagar.

Kungsbacka-Särö Rotaryklubb