President: Björn MalmströmVälkommen till Kungsbacka-Särös Rotaryklubb och mitt presidentår!

Hej

Jag heter Björn Malmström och är president för Kungsbacka-Särös Rotaryklubb 2019–20. Rotary har en stor plats i mitt hjärta! Att tillsammans med trevliga människor få arbeta för något gott i världen och samtidigt få vara del av ett världens största nätverk.  Att dessutom få medlemmarnas förtroende att leda klubben under presidentåret 2019–20 – det är stort. Det är med stor glädje och respekt jag tar mig an presidentskapet för Kungsbacka-Särös Rotaryklubb.

I klubben är vi idag 39 medlemmar varav hälften brukar komma till våra möten. Klubben har funnits i 22 år och vi har en bra verksamhet.  Som president vill jag stärka upp vår verksamhet ytterligare

Jag har satt upp 4 mål med mitt presidentår;

1.      Skapa trivsel och engagemang. Om vi har en trivsam tillvaro med bra föredragshållare så kommer vi på våra möten. Om vi trivs så skapar vi engagemang

2.      Säkerställa att vi inte tappar medlemmar utan istället får in nya medlemmar. Genom intressanta föredragshållare, trivsamma möten och engagerade medlemmar skapar vi intresse.

3.      Att vi samlar in mycket pengar till strokeforskningen för att bidrag med att få ned antalet strokefall och förbättra möjligheterna att få ett gott liv efter en stroke.

4.      Öka synligheten av det vi gör.

För att uppnå dessa mål, krävs deltagande och engagemang från alla medlemmar. Tillsammans är vi ”starka” och kan åstadkomma saker.

Vem är jag?

Jag har jobbat som konsult och tränare inom försäljning, säljledning och marknadskommunikation i många år. Dessförinnan för jag bl.a. marknadschef för Svenska Mässan i Göteborg och därifrån kommer min specialistkompetens inom mässor.

Jag bor ute på Onsala med fru. Mina barn är utflugna men bor i Göteborgsområdet. Utöver mitt engagemang blir det någon runda i golf varje vecka. På sommaren är jag uppe i Hasselösund eller på havet i liten Nimbus eller ännu mindre Finnjolle.

Varför Rotary?

Rotary är en fantastisk organisation. Här kombinerar vi ett socialt ansvar med mycket nytta för mig själv och för klubben. Lite mer konkret så erbjuder Rotary:

Socialt ansvar – Vi arbetar med att får bort Polio i världen och för vår del med att öka forskning runt stroke.

Internationellt – Via Rotary har du kontakter över hela välden- I vårt falla mycket med vår vän klubb i Marlow strax utanför London.

Kompetensutveckling – genom våra lunchföredrag och andar utbildningar inom Rotary.

Stärkta affärsmöjligheter – genom lokala kontakter inom vår klubb och möjligheter att besöka Rotaryvänner över hela världen.

Lustfylldhet: Vi har kul på våra möten. Det känns inspirerande att gå till ett Rotarymöte.

Är du nyfiken på Rotary?

Kom förbi Restaurang Storgatan 1 i Kungsbacka. Vi träffas i princip varje fredag för gemensam lunch och intressanta föredrag. Kolla vår kalender för kommande program eller maila mig om du vill veta mer.

Varmt välkommen till Rotaryåret 2019/20

Björn Malmström

President Kungsbacka-Särö Rotary Klubb

e-mail; bjorn@effekteam.se

  

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: kungsbacka-saro@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Restaurang Storgatan 1
Storgatan 1
434 30 Kungsbacka

Ordinarie mötestid: Fredagar 11:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Om julens böcker
2019-11-29 11:30