Vill du ha ett större personligt nätverk?

Vill du utveckla dig själv?

Vill du ta ett humanitärt ansvar?

Svarar du ja på ovanstående tre frågor, då ska du söka medlemskap i vår trevliga klubb, som kännetecknas av god stämning, utvecklande möten och en fin vänskap.

Vi vill hela tiden vässa vår verksamhet för att nå fler medlemmar, utveckla det varierade utbudet av föredrag, få fler kvinnor och ännu fler ungdomar att vilja vara med i vår klubb.

Vårt sociala projekt handlar i första hand om att stötta Stroke Centrum Väst med pengar. År 2015 skänkte vi 50 000 kronor och år 2016 9 000 kronor.
Vi arbetar aktivt med olika projekt för att samla medel till stöd för Stroke forskning.

Swisha 218 kr till 123 526 60 28 och få vårt informationspaket "SAM" så stöder du också STROKE-forskning.

Vill du komma med som gäst? Hör då av dig till klubbens president via e-post till kungsbacka-saro@rotary.se

Vi möts på restaurang Storgatan 1 fredagar 11.30.

Varmt välkommen i gemenskapen i världens största yrkesnätverk sedan 1905.

E-post: kungsbacka-saro@rotary.se

Restaurang Storgatan 1