Vill du ha ett större personligt nätverk?

Vill du utveckla dig själv?

Vill du ta ett humanitärt ansvar?

Svarar du ja på ovanstående tre frågor, då ska du söka medlemskap i vår trevliga klubb, som kännetecknas av god stämning, utvecklande möten och en fin vänskap.

Vi vill hela tiden vässa vår verksamhet för att nå fler medlemmar, utveckla det varierade utbudet av föredrag, få fler kvinnor och ännu fler ungdomar att vilja vara med i vår klubb.

Vårt sociala projekt handlar om att stötta Stroke Centrum Väst med pengar. År 2015 skänkte vi 50000 kronor och år 2016 9000 kronor. Swisha till 123 526 60 28 och stöd STROKE-projektet. År 2017 lanserade vi Julruschen för att samla in pengar till Stroke Centrum Väst.

Vill du komma med som gäst? Hör då av dig till klubbens president via e-post till kungsbacka-saro@rotary.se

Vi möts på restaurang Storgatan 1 fredagar 11.30.

Varmt välkommen i gemenskapen i världens största yrkesnätverk sedan 1905.

E-post: kungsbacka-saro@rotary.se

Restaurang Storgatan 1