Kungsbacka-Särö

Rotary Kungsbacka Särö

Välkommen till vår klubb.

Äntligen kan vi åter genomföra fysiska veckomöten, och nu i nya lokaler på Kraftvägen 2

I Kungsbacka hos matverket.

Vi har betydligt utökade möjligheter med WIFI och Storbildsvideo samt har vi genom inköp skaffat såväl mikrofon samt digitalkamera för kompletterande zoom-möten.

Klubben satsar även i år på strokeprojektet, ambitionen är att kunna erbjuda våra medlemmar och besökare såväl lustfyllda som upplysande föredrag på våra veckomöten.

Mycket spännande händer då vi dels fått ett nytt dataupplägg som heter Club Runner och dels skall vi genomföra Club Vision för att utvärdera hur våra medlemmar ser på utvecklingen. Vi gör en nulägesanalys och utifrån den beskriver var vi vill befinna oss om tre år.

Vi har bokat in besök av vår guvernör 15 oktober och i övrigt försöker vi att ej ha för lång framförhållning av programverksamheten för att kunna anpassa oss efter lokala och övergripande händelser i vår omvärld.

Klubben kommer att satsa mycket energi på att rekrytera nya medlemmar fokus på kvinnor

och nysvenskar för att tillföra klubben ny energi.

Klubben kommer även i år att deltaga i vår vän-klubb från England, Marlow Thames Rotary

Club’s, Santa-Run.

Särskilt roligt är det att få besök av rotarianer från andra klubbar, och vi kommer även att

söka föredragshållare från övriga klubbar.

Kungsbacka-Särö Rotaryklubb

Olle B Bernstaf