Rotaryåret 2018/2019

Klubbartiklar
söndag den 23 september 2018
50-års jubileum

Landskrona-Citadell Rotaryklubb har firat sin 50-åriga tillvaro med en jubileumsfest i Citadellets kyrksal, på dagen ett halvt sekel efter den högtidliga charterfesten.  Då kunde presidenten Björn Lind inte bara hälsa en av chartermedlemmarna, Anders Hilding, välkommen utan också meddela att  klubben beslutat instifta ett ungdomsstipendium, som framöver ska delas ut till en ungdom, som gjort något positivt för Landskrona.

Björn Lind och Anders Hilding

Klubbprogram
måndag den 24 september 2018
Docent Anders Persson, Lunds Universitet, "Nordkorea i förvandling?"

Anders Persson är doktor i statsvetenskap vid Köpenhamns och Lunds universitet med fokus på Israel-Palestinakonflikten. Han är också expertkommentator på SVT, SR och TV4 i samma ämne. Anders har under de senaste åren gjort flera resor till Asien, bland annat till Nordkorea 2016. Han är bosatt i Landskrona!

måndag den 29 oktober 2018
Klubbsamråd

måndag den 10 december 2018
Årsmöte för Landskrona-Citadell RK

måndag den 17 december 2018
Jullunch

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 0708522867 E-post: landskrona-citadell@rotary.se

Hotell Öresund
Selma Lagerlöfs Väg 4
26131 Landskrona