Välkommen till Landskrona - Citadell Rotaryklubb!
Klubben har fått sitt namn efter Landskronas fina slott, Citadellet. Klubben chartrades 1968 och har ca 75 medlemmar.
Är du intresserad av att komma som gäst och få veta vad Rotary kan göra för för dig och lära dig mer om Rotarys arbete? Välkommen att besöka oss!

Maria Rantzow, President i Landskrona-Citadell RK

Klubbartiklar
torsdag den 18 oktober 2018
Åke Stolt och den allvarliga leken
Vid måndagen den 15 oktober hade Landskrona - Citadell RK besök av Åke Stolt, som berättade om sin nya bok "Den allvarliga leken" , som handlar om hans liv som sportjournalist.

onsdag den 26 september 2018
Nya Hotell Öresund
Måndagens veckomöte handlar om nya Hotell Öresund, som öppnar den 8 oktober 2018. VD Göran Andersson berättar om bakgrund, process och hur det nya hotelllet kommer att bli.

söndag den 23 september 2018
50-års jubileum

Landskrona-Citadell Rotaryklubb har firat sin 50-åriga tillvaro med en jubileumsfest i Citadellets kyrksal, på dagen ett halvt sekel efter den högtidliga charterfesten.  Då kunde presidenten Björn Lind inte bara hälsa en av chartermedlemmarna, Anders Hilding, välkommen utan också meddela att  klubben beslutat instifta ett ungdomsstipendium, som framöver ska delas ut till en ungdom, som gjort något positivt för Landskrona.

Björn Lind och Anders Hilding

Tel: 0708522867 E-post: landskrona-citadell@rotary.se

Hotel Öresund Conference & Spa
Sofia Albertinas plats 5