Leksand

Sparbanksgatan 5,  79331 Leksand

PRESIDENTENS BREV nr 1 . 2018

Hej Alla!

Nu har det snart gått 3 månader sedan jag tog över presidentskapet och det är full fart hela tiden. Mail, möten och inte minst vårt årsmöte den 27 september.

Innan dess är jag på Distriktsmöte helgen 22-23 sept. och rapporterar kort därifrån på någon lunch. Bengt och Margareta är också med.

Mina tankar om att ordna ett program i ämnet Fred och Hållbart ledarskap växer så sakta fram men det är mycket annat innan dess.

Först har vi Yrkesmässan som är samma dag som vi har vårt årsmöte, 27 sept. från kl. 9.00 - 15.20. Vi är där hela dagen, utom på lunchen, med en grundbemanning och alla ni som vill och kan är välkomna till vår monter en stund för att prata om just ditt yrke. Tala om för mig när du kan komma och vilket yrke du representerar.

Vi kommer att deltaga i några olika aktiviteter under året om klubben är intresserad och kan ställa upp. Julmarknad är en, ev. insamling på hockeymatch en annan och sedan vill vi ju ta hand om de gäster som kommer på besök till oss så att vår klubb växer. Även för Fredsprogrammet vill jag ha en grupp och det återkommer jag till senare. För att de här aktiviteterna ska gå att genomföra tänker jag bilda projektgrupper.

Så, vilka vill vara med i:

·      Julmarknadsgruppen?

·      Hockeygruppen?

·      Medlemsutvecklingsgruppen?

Det är bara att anmäla sig till mig, vi behöver verkligen hjälpas åt för att vi ska kunna göra de

här sakerna.

Årets tema är “Bli En Inspiratör” och det hoppas jag verkligen att vi ska kunna vara i vår

Rotaryklubb så att många fler känner till oss och vet vad vi gör i världen.

En klubb blir mer livaktig när vi alla drar ett strå till stacken!

Med hopp om ett gott och aktivt Rotary-år.

Birgitta Sjöde

President 2018-19