Lidingö Milles

VÄLKOMMEN!
Rotary Lidingö-Milles är ett yrkesnätverk där vi gemensamt verkar för att stödja olika projekt och aktiviteter som bidrar till att vi gör skillnad; lokalt i första hand.

Genom vår programverksamhet och frukostar håller vi samman vårt yrkesnätverk. Vårt nätverk är viktigt. Genom detta skapar vi nya kontakter och utvecklar därmed våra möjligheter att kunna göra större nytta.

Vi träffas ute på det underbart vackra Elfvikslandet på Skogshem & Wijk ett par kilometer från centrum. Vid dessa tillfällen lyssnar vi till intressanta föredrag.

Vårt måtto är Service above self!

Kom gärna och besök oss som gäst en fredagsfrukost. Kontakta Margaretha Mellner, 070-2787806 eller margaretha.mellner@gmail.com Aktuellt program finner du i kalendariet i fliken ovan.

Välkomna!
Erik Alteryd

President

fredag den 28 augusti 2020
Rotaryfrukost - uppstart
Varmt välkomna tillbaks efter sommaren och en annorlunda vår. Vi träffas som vanligt på Skogshem & Wijk. Förhoppningen är att också kunna erbjuda digitala möjligheter för de som vill delta, men inte kan av olika anledningar med hänsyn till corona.

fredag den 11 september 2020
Ung företagsamhet- Vårt engagemang med Hersby gymnasium
Ansvariga lärare för UF-programmet, Monika Öman och Elisbaeth Forsberg ger oss uppdaterad information om Ung Företagssamhet.

fredag den 6 december 2019
Lidingö Milles delar ut pris till unga entreprenörer
Den 5 december 2019 var 27 UF-företag på plats i Stadshuset för att visa upp sina företag och produkter. Mässan avslutades med prisutdelning till vinnare i olika kategorier. Rotary Milles delade ut priser för bästa Pitchar på tre Draknästen. Vinnare var Smart Cup UF, Clean Joy UF och Pop-socks UF.

lördag den 28 september 2019
Rotary frukost på Hersby gymnasium

Vårt frukostmöte flyttades till Hersby Gymnasium, där vi bjudit in UF företagen till frukost och föredrag.

Magnus Stein Avtal 24 höll ett inspirerande, fartfyllt och givande föredrag om sin företagsresa.

fredag den 14 juni 2019
Förste vice talmannen besökte klubben
Åsa Lindestam
Förste vice talmannen Åsa Lindestam besökte klubben med föredrag om sitt uppdrag

lördag den 25 maj 2019
Rotarys musikstipendium 2019
Marcus Setterwall, sång & gitarr och Alexander Diez Gonzales, piano, mottog under fredagen Rotaryklubbarnas musikstipendium. Lidingö-Milles president Margaretha Mellner delade ut priset på Muiskskolans avslutning. Vi gratulerar stipendiaterna och önskar dem ett varmt lycka till!
Stipendiaterna