Lidingö Milles

VÄLKOMMEN!
Rotary Lidingö-Milles är ett yrkesnätverk där vi gemensamt verkar för att stödja olika projekt och aktiviteter som bidrar till att vi gör skillnad; lokalt i första hand.

Genom vår programverksamhet och frukostar håller vi samman vårt yrkesnätverk. Vårt nätverk är viktigt. Genom detta skapar vi nya kontakter och utvecklar därmed våra möjligheter att kunna göra större nytta.

Vi träffas ute på det underbart vackra Elfvikslandet på Skogshem & Wijk ett par kilometer från centrum. Vid dessa tillfällen lyssnar vi till intressanta föredrag.

Vårt motto är Service above self!

Kom gärna och besök oss som gäst en fredagsfrukost. Kontakta Margaretha Mellner, 070-2787806 eller margaretha.mellner@gmail.com Aktuellt program finner du i kalendariet i fliken ovan.

Välkomna!
Åsa Heribertson

President

fredag den 22 oktober 2021
Pia Hultgren meteorolog Vädret

Pia Hultgren mest känd som meteorolog från SVT. Pia har en bakgrund som meteorolog från Försvarsmakten och tjänstgjort inom flygvapnet.

fredag den 5 november 2021
Inställt Allhelgonahelg

fredag den 12 november 2021
Benify - från start-up till globalt företag, föredrag av Markus Kullendorff
Rotary Lidingö Milles och Hersby gymnasium presenterar stolt gemensam UF-frukost.
Klubben välkomnar alla UF elever, föräldrar, jury och rådgivare!

Markus Kullendorff grundade start-up företaget Benify tillsammans med Andreas Nyberg och Åke Lundén. Företaget är marknadens första och ledande portal för förmåner, ersättning och kommunikation. Benify har revolutionerat hur arbetsgivarna hanterar sina personalförmåner och stärker sitt arbetsgivarvarumärke. Benify växer med företagen och är nu också globalt och finns representerat på många platser i världen.

Frukost serveras från kl 07.30. Programmet är slut senast kl 09.00.

fredag den 19 november 2021
Ego föredrag Lou Hallenberg

måndag den 18 oktober 2021
Draknäste 12 oktober
I vårt samarbetar med Hersby Gymnasium bidrar vi med vår yrkeskunskap och erfarenhet för att på olika sätt utveckla nästa generations blivande entreprönerer.  Vill du också vara en del av detta fina samarbete, välkommen till Lidingö Milles rotaryklubb.
Följ artikeln i Lidingö nyheter
Draknäste i Hersby gymnasium

onsdag den 16 juni 2021
Rotaryklubbarnas musikstipendium 2021
Lidingö Rotaryklubbar delade ut 2021 års musikstipendium till Mateusz Pasikowski, gitarr.

De tre Rotaryklubbarna var representerade genom fr v Kerstin Ahne, Lidingö Rotaryklubb, Carl-Johan Gestrup, Lidingö Långängens Rotaryklubb och Margaretha Mellner Lidingö Milles Rotaryklubb.

söndag den 28 februari 2021
Rena Mälaren 27 februari
Full fart på Dalenumkajen när Rena Mälaren städar botten. Fredrik Johansson, grundaren av Rena Mälaren låter framföra,  – Wow!, för Rotary Lidingö Milles bidrag.Dalenumkajen

söndag den 7 februari 2021
Prisutdelning i Ung Företagsamhet
Nu har årets priser delats ut till Ung Företagsamhet. Vi får träffa årets pristagare av Rotary Lidingö Milles pris för bästa Draknäste den 19 mars.
Läs här i artikeln om de olika priserna och alla pristagare.
Prisutdelning för årets UF-företagare