Lidingö Milles

NYHETSARTIKLAR

Rotaryklubbarnas musikstipendium 2021

Lidingö Rotaryklubbar delade ut 2021 års musikstipendium till Mateusz Pasikowski, gitarr.

De tre Rotaryklubbarna var representerade genom fr v Kerstin Ahne, Lidingö Rotaryklubb, Carl-Johan Gestrup, Lidingö Långängens Rotaryklubb och Margaretha Mellner Lidingö Milles Rotaryklubb.

Rena Mälaren 27 februari

Full fart på Dalenumkajen när Rena Mälaren städar botten. Fredrik Johansson, grundaren av Rena Mälaren låter framföra,  – Wow!, för Rotary Lidingö Milles bidrag.Dalenumkajen

Prisutdelning i Ung Företagsamhet

Nu har årets priser delats ut till Ung Företagsamhet. Vi får träffa årets pristagare av Rotary Lidingö Milles pris för bästa Draknäste den 19 mars.
Läs här i artikeln om de olika priserna och alla pristagare.
Prisutdelning för årets UF-företagare

Rotarys samarbete med UF på Hersby gymnasium

I vårt samarbetar med Hersby Gymnasium bidrar vi med vår yrkeskunskap och erfarenhet för att på olika sätt utveckla nästa generations blivande entreprönerer. Här en bild från ett Draknäste hösten 2020. Vill du också vara en del av detta fina samarbete, välkommen till Lidingö Milles rotaryklubb.
Ekonomiprogrammet Hersby gymnasium

Rotary frukost på Hersby gymnasium

Vårt frukostmöte flyttades till Hersby Gymnasium, där vi bjudit in UF företagen till frukost och föredrag.

Magnus Stein Avtal 24 höll ett inspirerande, fartfyllt och givande föredrag om sin företagsresa.