VÄLKOMMEN!
Rotary Lidingö-Milles är ett yrkesnätverk där vi gemensamt verkar för att stödja olika projekt och aktiviteter som bidrar till att vi gör skillnad; lokalt i första hand.

Genom vår programverksamhet och frukostar håller vi samman vårt yrkesnätverk. Vårt nätverk är viktigt. Genom detta skapar vi nya kontakter och utvecklar därmed våra möjligheter att kunna göra större nytta.

Vi träffas ute på det underbart vackra Elfvikslandet på Skogshem & Wijk ett par kilometer från centrum. Vid dessa tillfällen lyssnar vi till intressanta föredrag.

Vårt måtto är Service above self!

Kom gärna och besök oss som gäst en fredagsfrukost. Kontakta Elisabeth Falkemo, 0702-473798 eller elisabeth.falkemo@tele2.se. Aktuellt program finner du i kalendariet i fliken ovan.

Välkomna!

Elisabeth Falkemo

President

Klubbprogram
fredag den 24 augusti 2018
Rotaryfrukost
 
torsdag den 4 oktober 2018
William Morris - klubbafton på Millesgården
Guidad visning av William Morris-utställningen och därefter middag i Lanthandeln
 
Klubbartiklar
onsdag den 6 juni 2018
Rotaryklubbarnas musikstipendium till Sina Khoraman
Lidingö rotaryklubbars musikstipendium 2018 tilldelades pianisten Sina Khoraman. Stipendet delades ut vid Musikkolans konsert på tisdagen den 5 juni.  Sina Khoraman valdes ut efter en urvalsprocess som sköttes av Musikskolans ledning, med provspelningar.

Motivering: ”Sina Khoraman har ett uttryck och ett anslag som berör. Med stark inlevelse och koncentration tar han fram musikens fokus och dynamiska kontraster och ger oss en levande musikalisk upplevelse. 
http://lidingosidan.se/kultur-noje/sina-fick-lidingo-rotaryklubbars-musikstipendium/

 
torsdag den 29 mars 2018
Stipendium till Lidingö SK Volleyboll för integration
LSK Volleyboll gör ett viktigt arbete för att ge nyanlända ungdomar en meningsfull fritid. Lidingö-Milles vill vara med och stötta arbetet och har därför tilldelat LSK Volleyboll ett stipendium för deras arbete med integration.                             http://lidingosidan.se/lidingo/rotarystipendium-till-lsk-volleyboll-for-integration/
 
måndag den 26 mars 2018
Lidingö Milles skänker bidrag till fiskarna på Dominica

Orkanen Maria lämnade stor förödelse på Dominica under hösten. Klubbens medlem Björn Sjöström seglar i området och har uppmanat sin hemmaklubb att hjälpa befolkningen att komma på fötter igen. Genom ett projekt som den lokal Rotaryklubben i Portsmouth bedriver innebär att man skänker pengar till tillverkningen av mjärdar. På detta sätt kommer fisket igång, fiskarna kan börja arbeta, den lokala marknaden får fisk att sälja etc. Lidingö Milles skänker pengar till projektet.Se filmen. http://rotaryportsmouth.org/stories 

 
fredag den 8 december 2017
Stipendier till UF-företag
Lidingö-Milles engagerar sig i Ung företagsamhet och vid årets mässa i Stadshuset delade klubben ut priser för Bästa Pitcher Draknästet 2017
till Dry and Safe UF och No Slip UF.
http://www.lidingo.se/gymnasieskolorochvuxenutbildning/
hersbygymnasium/hersbynyhetsarkiv/hersbysentreprenorsmassa
2017.5.7a7e170815fc29ac5e4b06c.html
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: lidingo-milles@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Skogshem & Wijk
Hustegavägen 1
18190 Lidingö

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Rotaryfrukost
2018-08-24 07:30