NYHETSARTIKLAR

Utmärkelsen Paul Harris Fellow utdelad

2019-08-23

Helena Bargholtz
 tilldelades idag utmärkelsen "Paul Harris Fellow" för sitt stora engagemang i Rotary. Inte bara för sitt första och andra presidentår utan även ett tredje år 2019/2020. Helena har lyckas hålla en hög närvaro och engagemang bland medlemmarna på veckomötena med sin entusiasm och naturliga ledarförmåga. Med Helenas bakgrund och erfarenhet både i riks- och lokalpolitiken har hon ett gediget kontaktnät som gynnar vår klubb. Intresset för Rotary har spridits på vår ö och tillströmningen av nya medlemmar är god, mycket tack vare Helenas idoga arbete.

— med Helena Bargholtz.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lidingo@rotary.se

Scandic Foresta