NYHETSARTIKLAR

Besök Sveriges Riksdag

2019-10-17

Den 16 oktober 2019 gjorde  ett tjugotal medlemmar i de tre Lidingöklubbarna ett lyckat besök i Sveriges Riksdag. Vår värd var riksdagsledamoten  och Lidingöbon Ida Drougge (M).  Vi åt en god middag i riksdagsrestaurangen. Efteråt guidade oss Ida i riksdagen i två timmar och berättade om arbetet. Hon är själv ledamot i riksdagens tyngsta utskott, Konstitutionsutskottet. Vi fick också komma in kammaren och pröva ledamöternas bänkar. Det är ytterst ovanligt att få göra detta.

Våra tre klubbar planerar ett gemensamt arrangemang  också i vår: en tillsammanskväll.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lidingo@rotary.se

Scandic Foresta