President: Helena Bargholtz

Vi är ca 70 medlemmar i Lidingö Rotaryklubb. Vi är Lidingös äldsta och största Rotaryklubb och bildades den 30 mars 1954. De samlade kompetenserna och erfarenheterna i klubben är imponerande. Vi utmärker oss genom att vara företagsamma, unga som gamla. Detta behöver inte innebära att alla är yrkesverksamma. Våra lunchmöten på Hotell Foresta på fredagar fungerar som lunchuniversitet och är både lärorika och intressanta. Dessutom har vi roligt och trivsamt.

Under 2017-2018 har Lidingö Rotaryklubb tre områden som får särskild betydelse:

•        Öka medlemsantalet och särskilt vad gäller kvinnor och unga personer.
  •        Framhäv Rotary som yrkesnätverk, vilket det började som för drygt hundra år sedan.
  •        Engagerade klubbmedlemmar som visar sin företagsamhet och sitt samhällsintresse.
Som en följd av detta ska klubben i pågående projekt stödja de utsatta och behövande i främst lokalsamhället och bidra till integrationen.

Kom gärna och besök oss som gäst en fredaglunch på Hotell Foresta strax före kl 12:00. Mötet avslutas ca 13:00. Välkomna!

Helena Bargholtz, 070-343 97 67 , helena.bargholtz@hotmail.com

President Lidingö Rotaryklubb 2017-2018