Proffsigt och medvetet kroppsspråk

Tidpunkt:
Address:

Hur mycket vinna eller förlora du på grund av ditt omedvetna kroppsspråk?
Kurt Larsson har tidigare arbetat med försäljning och service i drygt 20 länder. De senaste 20 åren har han drivit en egen utbildningsfirma med workshops, seminarier och coachning när det gäller försäljning, ledarskap och service. Fokus har varit på medveten och effektiv användning av vårt viktigaste kommunikationsverktyg, kroppen och kroppsspråket.
Han har hittills skrivit tre böcker: ”Sensational Presentation Skills”, ”Conscious Body Language, Your Most Sensational Soft Skill” och ”Mastering Agility, Successfully Navigating Uncertainty”. Kurt är också Past President av Rotary Club of Stockholm International.

E-post: lidingo@rotary.se

Scandic Foresta