Lidköping

Rotary Lidköping verkar i Lidköping och träffas varje tisdag på Fajansen på Rörstrand Museum belägen i det anrika Rörstrandsområdet. Passa på att besöka oss när tillfälle ges. Trevliga möten med välsmakande lunch och intressanta föreläsningar. Välkommen!

tisdag den 2 november 2021
Frenbo utvecklar fastigheter .

tisdag den 9 november 2021
Min Proffsigen Far

tisdag den 16 november 2021
Kommitté arbete

tisdag den 30 november 2021
EGO-föredrag

fredag den 23 oktober 2020
Council of Legislation – Rotarys lagråd

Nedanstående är ett försök att på ett enkelt och lättförståeligt sätt förklara Lagrådsrepresentantens roll. Jag reserverar mig för att vissa delar av beskrivningen är något förenklade mot vad som står i RI’s regelverk. Det skulle bli alldeles för omfattande att redogöra i detalj för regelverket.

onsdag den 30 september 2020
Miljö och hållbarhet
Miljöarbete inom Rotary

Rotary har ett gott renommé när det gäller engagemang i internationella frågor. Vi vill nu ta ytterligare ett steg framåt och lyfta frågor som rör miljö och hållbarhet. Det kan gälla vår närmiljö så väl som miljöfrågorna i stort. Greta-effekten visar också att miljön är en viktig fråga för ungdomar i hela världen.

måndag den 8 juni 2015
TRF-Information
Här kan du hitta viktiga dokument som beskriver The Rotary Foundation (TRF)