NYHETSARTIKLAR

Välkommen att lära känna Rotary

2019-07-01

- ett lokalt och globalt yrkesnätverk som skapar kontakter och möjligheter för både individen och samhället.

Rotary är en organisation för samhällsengagerade kvinnor och män som globalt vill bidra till att göra världen lite bättre och lokalt vill bidra till att göra Lindesberg lite bättre. Lindesbergs Rotaryklubb har lunchmöten varje måndag kl 12:00-13:00 på Lindesbergs Stadshotell. Alla lunchmöten är öppna för alla intresserade.

LINDEDAGEN: Ett lokalt Rotary-projekt för att presentera det mesta av det bästa med Lindesbergs kommun under trivsamma former på Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg.

INTEGRATION PÅ LINDESKOLAN: Ett lokalt Rotary-projekt till stöd för nyanlända elever på Lindeskolan i Lindesberg - bland annat genom att ordna studiebesök och föreläsningar med mera.

RYLA (Rotary Youth Leadership Award): Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar (18-30 år) som ger ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare.

R10/LETTLAND: Ett samarbetsprojekt mellan flera Rotaryklubbar i Sverige, Lettland och USA som syftar till att hjälpa hårt utsatta verksamheter i Lettland med inriktning på barn och äldre.

END POLIO NOW: Genom Rotarys internationella verksamhet, via fonder och projekt bedrivs hjälpinsatser som gör skillnad. Ett sådant prioriterat Rotary-projekt är End Polio Now med målet att utrota polio i världen.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell