NYHETSARTIKLAR

LindeDagen 2020 bjuder in utställare som vill visa det mesta av det bästa med Lindesberg

2019-12-02

LindeDagen 2020 bjuder in utställare som vill visa det mesta av det bästa med Lindesberg

Pressmeddelande   •   Dec 02, 2019 08:00 CET

LindeDagen lockar varje år tusentals besökare som får lära känna det mesta av det bästa med Lindesberg under trivsamma former.

LindeDagen - en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg - bjuder nu in utställare till den sjätte upplagan onsdag 13 maj 2020. "LindeDagen har etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare - och en unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former", skriver arrangerande Lindesbergs Rotaryklubb i inbjudan.

LindeDagen genomförs för sjätte året i rad onsdag 13 maj 2020 kl 16-20. LindeDagen är en bred och gemensam marknadsföring av det mesta av det bästa med Lindesberg - som en attraktiv kommun att jobba, leva, bo och verka i. LindeDagen 2020 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg. 

LindeDagen har efter fem år etablerats som en uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare - och en unik möjlighet för företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former. 

LindeDagen 2020 arrangeras som tidigare efter Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg med dessa utställarområden och utställarplatser där utställare kommer att presentera sina verksamheter under trivsamma former. 

Inbjudan till utställare på LindeDagen 2020

Målgrupper & syften/mål för besökare på LindeDagen:

  • Invånarna i Lindesbergs kommun: Att skapa kännedom om och stolthet över vår kommun för att göra lindesbergare till ambassadörer för sin kommun + att ha lite roligt under trivsamma former.
  • Inpendlare till Lindesbergs kommun: Att skapa intresse och motivation för att bli inflyttare - genom att upptäcka hur roligt och trevligt vi har det i Lindesberg.

Målgrupper & syften/mål för utställare på LindeDagen:

  • Att erbjuda företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter i Lindesbergs kommun möjligheten att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former;
  • Att genom projektet LindeDagen bidra till att profilera och marknadsföra Lindesbergs Rotaryklubb som en förening som verkar både globalt och lokalt.
  • Att genom utställarbidrag (från kommersiella aktörer) skapa ekonomiska möjligheter för Rotary att ge bidrag till nya lokala projekt i Lindesberg.

Med 200.000 kronor i bidrag från LindeDagens utställare kunde Generationsparken nedanför Församlingshemmet invigas på LindeDagen 2019.

LindeDagen 2020 arrangeras av Lindesbergs Rotaryklubb med ekonomiskt stöd från Lindesbergs kommun, de kommunala bolagen (LIBOLinde Energi och Besök Linde), Sparbanksstiftelsen Bergslagen/Bergslagens Sparbank och Adolf Lindgrens stiftelse.

facebook share button twitter share button linkedin share button

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: lindesberg@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Lindesbergs Stadshotell
Kungsgatan 24
71130 Lindesberg

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Inställt på grund av Coronavirus
2020-04-06 12:00