NYHETSARTIKLAR

Lindesbergs Rotaryklubb skänker hjärtstartare till IFK Lindesberg

2020-01-20

Maria Södervall och Petter Carlsson (IFK Lindesberg) tar emot gåvan från Anita Lindgren och Leif Ohlsson (Lindesbergs Rotaryklubb).

Lindesbergs Rotaryklubb har skänkt en hjärtstartare till fotbollsklubben IFK Lindesberg - något som klubben länge önskat sig. Gåvan överlämnades på klubbens styrelsemöte i måndags (20 januari).

Lindesbergs Rotaryklubb representerades av klubbens president Leif Ohlsson och Anita Lindgren medlem i klubben. IFK Lindesberg representerades av klubbens ordförande Petter Carlsson och Maria Södervall. I gåvan ingick även en utbildning.

”Att ha en hjärtstartare känns tryggt och vi hoppas att vi aldrig skall behöva använda den”, säger Maria Södervall.

”Nu återstår det att hitta en lämplig plats och hänga upp den på så att den syns och blir lätt åtkomlig”, säger Petter Carlsson.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell