NYHETSARTIKLAR

Ungdomar efterlyses för ledarskapsutbildning

2015-12-29

Lindesbergs Rotaryklubb efterlyser kandidater till Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 18-30 år.

RYLA (Rotary Youth Leadership Award) är Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 18-30 år. Utbildningen syftar till att ge deltagarna ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare. Seminariet syftar också till att öka deltagarnas självkännedom och utveckla de egna kompetenserna hos varje person.

Lindesbergs Rotaryklubb delar varje år ut ett RYLA-stipendium som innebär att stipendiaten på klubbens bekostnad får delta i utbildningen som nästa gång hålls 15-17 april för deltagare från Västmanlands, Örebro och Värmlands län. Utbildningen genomförs i Kilsbergens Konferens och Lodge i Ånnaboda, Örebro.

Tidigare RYLA-stipendiater i Lindesbergs Rotaryklubb har varit Jonas Larsson (2008), Masoud Sultani (2009), Lisa Ardesjö (2010), Rickard Träff (2011), Sara Berglund och Emma Thegel (2012), Carolina Sixtensson och Hugo Wessman (2013), Carolina Berg och Hanna Jansson (2014) samt Ellen Arrestad och Christoffer Johansson (2015)

Ge en framåtsträvande ung man eller kvinna i åldern 18-30 år en milstolpe i karriären. Anmäl en eller flera kandidater till Lindesbergs Rotaryklubbs RYLA-stipendium 2015 senast 1 februari via mail till klubbens president - Liselott Lodén (liselott.loden@bergslagenssparbank.se). Kandidater som bor och/eller verkar i Lindesberg har företräde.

facebook share button twitter share button linkedin share button

LÄS MERss

E-post: lindesberg@rotary.se