NYHETSARTIKLAR

Rotary efterlyser framtidens ledare för ledarskapsutbildning

2016-11-30

Är du framtidens ledare i början av din karriär? Eller känner du någon? Lindesbergs Rotaryklubb efterlyser kandidater till Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 20-30 år.
RYLA (Rotary Youth Leadership Award) är Rotarys ledarskapsutbildning för ungdomar i åldern 20-30 år. Utbildningen syftar till att ge deltagarna ökad insikt och förståelse kring vad ett aktivt ledarskap innebär för framtidens ledare. Seminariet syftar också till att öka deltagarnas självkännedom och utveckla de egna kompetenserna hos varje person.
Lindesbergs Rotaryklubb delar varje år ut ett RYLA-stipendium som innebär att stipendiaten på klubbens bekostnad får delta i utbildningen som nästa gång hålls 21-23 april för deltagare från Västmanlands, Örebro och Värmlands län. Utbildningen genomförs på Stadshotellet i Kristinehamn.
Ge en framåtsträvande ung man eller kvinna i åldern 20-30 år en milstolpe i karriären. Anmäl en eller flera kandidater till Lindesbergs Rotaryklubbs RYLA-stipendium 2017 senast 1 februari via mail till klubbens president - Peter Bring <h.peter.bring@telia.com>). Kandidater som bor och/eller verkar i Lindesberg har företräde.
Tidigare RYLA-stipendiater i Lindesbergs Rotaryklubb har varit Jonas Larsson (2008), Masoud Sultani (2009), Lisa Ardesjö (2010), Rickard Träff (2011), Sara Berglund och Emma Thegel (2012), Carolina Sixtensson och Hugo Wessman (2013), Carolina Berg och Hanna Jansson (2014), Ellen Arrestad och Christoffer Johansson (2015) samt Elin Viberg och Jacob Nyström (2016).

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell