NYHETSARTIKLAR

Lindessjön Runt Dagen blir LindeDagen 10 maj 2017

2016-12-11Lindesbergs Rotaryklubb satte många i rörelse runt Lindessjön 2015 och 2016 - och det blev en stor succé. Nu gör Rotary det igen 10 maj 2017 - nu som LindeDagen för att presentera "det mesta av det bästa med Lindesberg på fyra timmar".


LindeDagen har samma syften, målgrupper och upplägg som tidigare - men nytt namn och några andra nyheter för att utveckla evenemanget som en bred och gemensam marknadsföring av hela Lindesbergs kommun – inte bara Lindessjön Runt.

Syftet är att öka kunskapen om och visa möjligheterna med Lindesberg: ● som en attraktiv plats att jobba, leva, bo och verka i; ● som en attraktiv etableringsort för företag; ● som ett attraktivt besöksmål.

Målgrupper och upplägg är de samma som tidigare - att locka såväl invånare i Lindesbergs kommun som inpendlare och besökare att ta sig runt (hela eller delar av) Lindessjön Runt-leden och samtidigt få lära känna företag, föreningar och offentliga verksamheter som håller Lindesberg i rörelse.

Nyheter 2017:

Utställning: Merparten av besökarna 2015 och 2016 gick aldrig runt hela Lindessjön – och missade därför en del utställare. LindeDagen 2017 koncentrerar därför alla utställarna till Strandpromenaden, Loppholmarna och Lindeskolan.

Mässa och seminarier: Merparten av besökarna 2016 missade JOBB & BO-mässan i Lindesberg Arena. LindeDagen 2017 ersätter därför detta med en bredare LINDEMÄSSA i Oscarsparken (tält) som samtidigt blir ett tydligt centrum för LindeDagen. Under dagen kommer det hållas seminarier på temat "Hur håller vi Lindesberg i rörelse även i framtiden”.

Tipstävling med LindePaket som priser: Istället för stämpelkort och stämpelstationer och massor av diverse priser till utlottning får LindeDagen 2017 en enklare tipstävling med färre men mer värdefulla priser till utlottning.
Olika LindePaket kommer att lottas ut bland besökarna i tre "klasser":
  • LindePaket 1: Tipstävling för alla deltagare under LindeDagen 10 maj – paket med inriktning på att lära känna och upptäcka vad som finns att göra i Lindesberg.
  • LindePaket 2: Utlottning bland alla som går Lindessjön Runt – paket med inriktning på frisk- och hälsovård som finns i Lindesberg.
  • LindePaket 3: Webbaserad tipstävling för alla som vill tävla med inte kan delta på LindeDagen – paket med inriktning på att få besökare att komma till Lindesberg.
.....

Inbjudan till företag, föreningar, offentlig service och andra verksamheter som håller Lindesberg i rörelse:

Välkomna att presentera era verksamheter för nya målgrupper under trivsamma former. Anmälan senast 31 mars 2017 - därefter efteranmälningar i mån av utställarplatser.
  • Läs mer om LindeDagen på www.lindedagen.se
  • Läs mer i inbjudan till LindeDagen på www.lindedagen.se/utstallare
  • Anmälan senast 31 mars 2017 - därefter efteranmälningar i mån av utställarplatser - via denna länk: https://podio.com/webforms/17326338/1164993
Företag och andra kommersiella verksamheter betalar en avgift på minst 3.000 kr som sponsorbidrag.
Föreningar och andra ideella verksamhet liksom offentliga verksamheter (exklusive offentliga bolag) deltar kostnadsfritt - men alla som vill får givetvis bidra med sponsorbidrag.
Vi erbjuder en "monterplats" på lämplig plats och yta efter Lindessjön Runt-leden - om möjligt efter era önskemål som ni anger vid anmälan.
Vi och våra medarrangörer svarar för samordning och gemensam marknadsföring av evenemanget och hantering av ”startkort” för alla som vill delta i utlottning av priser.

facebook share button twitter share button linkedin share button

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: lindesberg@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Lindesbergs Stadshotell
Kungsgatan 24
71130 Lindesberg

Ordinarie mötestid: Måndagar 11:45

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Kommer snart