NYHETSARTIKLAR

Lindesbergs Rotaryklubb firade 70-årsjubileum

2017-12-12

Måndagens lunchmöte (11 december) ersattes av ett kvällsmöte där både årsmöte, mat, underhållning och 70-årsjubileum stod på programmet.
Kvällen inleddes med mingel där det bjöds på ”bubbel” innan programmet tog sin början.
Första punkt på programmet var ”sedvanligt årsmöte” där bland annat den nya styrelsen för verksamhetsåret 2018/2019 valdes.

Kvällen fortsatte sedan med förtäring - tapas i olika former och dryck. I slutet av måltiden bjöds på uppträdande av Jonas Amcoff som med en samling Cornelis-låtar och annat anpassat för åldersgruppen mer eller mindre trollband åhörarna.

Kvällen avslutades med en exposé över de 70 år som gått sedan klubben bildades i maj 1947. Sten Larsson och Lars Andersson (bilden) höll initierade, engagerade och intressanta betraktelser över både staden och klubben för 70-år sedan och en del av det som hänt fram till idag.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell