NYHETSARTIKLAR

Nätverkslunch med Rotary lockade många i Lindesberg

2018-04-23

Rotarys lunchmöte 23 april blev en lyckad nätverkslunch som lockade extra många deltagare i Lindesberg. Lindesbergs Stadshotell och Lindesbergs Rotaryklubb bjöd in representanter från olika lokala företag, arbetsplatser och organisationer till en kostnadsfri nätverkslunch.

”Vårt syfte är att alla ska maximera sina kontaktnät och hitta viktiga gemensamma utvecklingsfrågor genom bättre samverkan mellan företag och organisationer i Lindesberg. Samtidigt vill vi gärna få flera yrkesverksamma personer in i vårt Rotary-nätverk”, förklarar Sture Åtterås (Lindesbergs Rotaryklubb) och Adam Dagdelen (Lindesbergs Stadshotell).

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell