NYHETSARTIKLAR

Presidentskifte i Lindesbergs Rotaryklubb

2018-06-18

Bilden: Sture Åtterås lämnar över presidentskapet till Susanne Karlsson.

Lindesbergs Rotaryklubb byter president varje verksamhetsår och nu tar Susanne Karlsson över som president efter Sture Åtterås. Överlämningen skedd i samband med klubbens sista lunchmöte för verksamhetsåret 2017/2018.

Lindesbergs Rotaryklubb har idag ett 50-tal medlemmar varav en tredjedel är kvinnor. Nästa verksamhetsår startar måndag 20 augusti med sedvanliga lunchmöten på Lindesbergs Stadshotell som är öppna för alla intresserade.

Styrelsen för Lindesbergs Rotaryklubb verksamhetsåret 2018/2019 består av Susanne Karlsson (president), Leif Ohlsson (inkommande president), Sture Åtterås (past president), Eva Boström (sekreterare) och Ida Johansson (skattmästare).

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell