NYHETSARTIKLAR

Välbesökt nätverksträff med Rotary i Lindesberg

2018-09-17

Rotarys lunchmöte på måndagen (17 september) blev extra välbesökt när Lindesbergs Rotaryklubb tillsammans med Lindesbergs Stadshotell bjöd in till öppen nätverksträff med lunchbuffé och mingel.

”Syftet med våra gemensamma nätverksträffar är att bredda våra kontaktnät och hitta gemensamma utvecklingsfrågor genom samverkan mellan företag och organisationer i Lindesberg - samtidigt som vi vill få in fler yrkesverksamma personer i vårt Rotary-nätverk”, förklarar Susanne Karlsson (Lindesbergs Rotaryklubb) och Adam Dagdelen (Lindesbergs Stadshotell).

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell