PROJEKT - MEDLEMSKAP - PR

LindeDagen

2019-07-01

Ett lokalt Rotary-projekt för att presentera det mesta av det bästa med Lindesbergs kommun under trivsamma former på Strandpromenaden i sjöstaden Lindesberg.

Hemsida: www.lindedagen.se
Facebook: www.facebook.com/lindedagen
Epost: info@lindedagen.se

LindeDagen har sedan starten 2015 etablerats som en årligen återkommande och uppskattad folkfest för Lindesbergs invånare och inpendlare - och en unik möjlighet för utställarna att presentera sig för nya målgrupper under trivsamma former. Genom LindeDagen har Lindesbergs Rotaryklubb möjlighet att ge ekonomiska bidrag till projekt som bidrar till att göra Lindesberg till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.

Från Lindessjön Runt-dagen till LindeDagen

2015: Vi håller Lindesberg i rörelse (Lindessjön Runt)
Ca 100 utställare deltog
Ca 75.000 kr samlades in till grundskolor, ridskola och kulturskola

2016: Lindessjön Runt Dagen
Ca 120 utställare deltog
Ca 70.000 kr samlades in till fortsatt utbyggnad av Lindessjön Runt-leden = startpott för "generationsparken"

2017: LindeDagen
Ca 130 utställare deltog
Ca 60.000 kr samlades in till fortsatt utbyggnad av "generationsparken"

2018: LindeDagen
Ca 130 utställare deltog
Ca 70.000 kr samlades in till fortsatt utbyggnad av "generationsparken" som invigdes på LindeDagen 2019!

2019: LindeDagen
Ca 110 utställare deltog
Ca 35.000 kr samlades in till lokalt projekt som kan bidra till att göra Lindesberg till en ännu bättre plats att bo, leva och verka i.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: lindesberg@rotary.se

Lindesbergs Stadshotell