Lindesberg
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

Nu satsar vi på ZOOM

Under nuvarande pandemi, där våra fysiska möten är inställda, har vi identifierat två huvudproblem i våra
Rotaryklubbar i Distrikt 2340.

Hur skall vi få medlemmarna och klubben att vilja utnyttja Zoom, komma igång med och delta i digitala möten?

Därför tog vi tidigare i höstas fram en inspirationsvideo tillsammans med webmaster Linus Dunkers, som enkelt och pedagogiskt gav steg-för-steg-information i konsten att komma igång med Zoom. Här är länken en gång till:

Vi kommer nu att starta RotaryPlay.se.

RotaryPlay.se skall vara ett smörgåsbord, ett torg, en föredragsbank. Surfa runt, kolla vad som finns, låt dig inspireras. "Köp" vad du vill. Visa sedan vad du "köpt" för dina klubbmedlemmar.

På RotaryPlay.se skall klubbar kunna posta länkar och dela med sig av föredragshållare och ämnen - som man vill tipsa andra klubbar om. Samt kontaktuppgifter till respektive talare.