Lindesberg
ProjectView

NYHETSARTIKLAR

Marschallförsäljning

Marschallförsäljning inför Julkonserten 15 dec.
i Lindeskolans aula kl. 19:00
Sedan flera år tillbaka har Lindesbergs Rotaryklubb nöjt att sälja och tända 4-500 marschaller längs Strandpromenaden i samband med att den traditionella Julkonserten genomförs i Lindeskolans Aula. Ett mycket uppskattat arrangemang som sprider ljus och glädje och som starkt bidrar till att Lindesbergs Rotaryklubb kan satsa pengar i olika projekt. Vi har under november varit arrangörer av en stor insamling av förnödenheter till behövande i Lettland. Skickades i väg på trailer den 1 december.Vi har skaffat hjärtstartare till IFK Lindesberg, vi var delfinansiär av den uppskattade generationslekparken vid Församlingshemmet, vi arbetar med integrationsprojekt vid Lindeskolan, mm. Köp marshaller. 25 kr/st eller fem för 100 kr. Stöd Lindesbergs Rotaryklubbs arbete. Köp av någon rotarian och betala till denna. Du kan också swisha direkt till klubben. 123 570 93 57. Märk med Marschaller Marschallerna sponsras av Hemköp och ICA Supermarket i Lindesberg. ps. Biljetter till Julkonserten finns att köpa på Blombergska Bokhandeln. ds.