Vapnet formgivet av Christina Blomkvist

Mötevärd: Eva Björéus

fredag den 14 september 2018
Intracitymöte
Linköping Brask är värdar för mötet.
Mötesvärd: Olof Egerstedt

fredag den 21 september 2018
Distriktsguvernören gästar oss.
Mötesvärd: Gunilla Björn

Klubbartiklar
fredag den 29 juni 2018
Sommarrotary med E-klubben

Under sommarperioden (vecka 26-31) så är våra ordinarie fredagsluncher inställda. Vi hänvisar under den perioden till Rotary E-club där du kan ta del av föredrag, få din närvaro registrerad och skänka pengar till klubbens hjälpprojekt – vatten. Du hittar föredragen via www.rotaryeclub.se

Klicka på rubriken ovan så följer sedan en instruktion om hur du logga in på e-club.

fredag den 29 juni 2018
Lunchmöten varannan fredag under hösten
Under hösten ändras Linköping Brasks fredagsluncher så att de sker varannan fredag i jämna veckor istället för varje. Till det tillkommer några tillfällen när det även sker möten på kvällstid. Var därför uppmärksam när du tittar på mötesschemat efter sommaren. Första lunchmötet sker den 10 augusti.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Frimurarehotellet
S:t Larsgatan 14