Vapnet formgivet av Christina Blomkvist

fredag den 25 maj 2018
Sverige inför valet
Bildresultat för Widar Andersson
Folkbladets chefredaktör och krönikören i Corren Widar Andersson gästar oss och talar om Sverige inför valet.

Klubbartiklar
tisdag den 27 februari 2018
Operaresa till Riga 12-15 juni
Linköpings RK i samarbete med Winslow Travel AB inbjuder till en opera- och kulturresa till Riga den 12-15 juni. Program och övrig information finns i bilagan.

fredag den 16 juni 2017
Presidentskifte i Brask

På dagens fredagsmöte genomfördes presidentskifte i Linköping-Brask RK. Staffan Kinman överlämnade presidentkedja och presidentnål till Carina Brehmer. Dessutom skänkte Staffan en ordförandeklubba, som kan tyckte att klubben saknade.

Staffan Kinman och Carina Brehmer
Staffan framförde ett tack till alla funktionärer som stött honom under hans presidentår. Carina tackade Staffan för hans insats och överlämnade en blomsterbukett. Avslutningsvis tackades även Frimis personal, som denna gång fick representeras av kocken, för det gånga året.

fredag den 2 juni 2017
Årsmöte 2
Den 19 maj genomfördes årsmöte 2. Då presenterades budgeten för nästa verksamhetsår samt att inkommande president Carina Brehmer presenterade sina planer inför sitt presidentår.

tisdag den 13 december 2016
Årsmöte 1 genomfört
Den 9 december genomfördes det första ordinarie årsmötet i Linköping-Brask RK. Protokoll finns under Dokument när du loggat in.

fredag den 2 september 2016
Staffan Kinman ny president i Brask
Staffan Kinman

Vid det extra årsmötet den 2 september valdes Staffan Kinman till president i Linköping-Brask, efter Anders Dahlqvist som avled den 15 juni. Till inkommande president valde årsmötet Carina Brehmer.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Frimurarehotellet
S:t Larsgatan 14
58221 Linköping

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:00

Färgblinda har räddat många liv. Hur ser han/hon?
2018-05-04 12:00