Vapenskölden skapad av Christina  Blomkvist

Klubbprogram
fredag den 26 januari 2018
Två lovande konstnärer - Hasti Radpour och Julius Nord
Gunilla Thurfjell leder ett samtal med konstnärerna.

fredag den 2 februari 2018
Släktforskning
Roland Jarlgården från Filbyters släktforskningsförening är vår gäst.

fredag den 9 februari 2018
Alzheimers sjukdom
Bildresultat för katarina Kågedal
Katarina Kågedal från LiU gästar oss.

onsdag den 14 februari 2018
Intracitymöte

fredag den 16 februari 2018
Inställt pga Intracitymöte

Klubbartiklar
fredag den 16 juni 2017
Presidentskifte i Brask

På dagens fredagsmöte genomfördes presidentskifte i Linköping-Brask RK. Staffan Kinman överlämnade presidentkedja och presidentnål till Carina Brehmer. Dessutom skänkte Staffan en ordförandeklubba, som kan tyckte att klubben saknade.

Staffan Kinman och Carina Brehmer
Staffan framförde ett tack till alla funktionärer som stött honom under hans presidentår. Carina tackade Staffan för hans insats och överlämnade en blomsterbukett. Avslutningsvis tackades även Frimis personal, som denna gång fick representeras av kocken, för det gånga året.

fredag den 2 juni 2017
Årsmöte 2
Den 19 maj genomfördes årsmöte 2. Då presenterades budgeten för nästa verksamhetsår samt att inkommande president Carina Brehmer presenterade sina planer inför sitt presidentår.

tisdag den 13 december 2016
Årsmöte 1 genomfört
Den 9 december genomfördes det första ordinarie årsmötet i Linköping-Brask RK. Protokoll finns under Dokument när du loggat in.

fredag den 2 september 2016
Staffan Kinman ny president i Brask
Staffan Kinman

Vid det extra årsmötet den 2 september valdes Staffan Kinman till president i Linköping-Brask, efter Anders Dahlqvist som avled den 15 juni. Till inkommande president valde årsmötet Carina Brehmer.

torsdag den 1 september 2016
Pelle Björk klubbmästare i golf
Brasks första klubbmästare i golf blev Pelle Björk. Han var bäst av de 10 från Brask som ställde upp i årets Rotary-mästerskap. Grattis Pelle!

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Frimurarehotellet
S:t Larsgatan 14