NYHETSARTIKLAR

Intercity Ljungskile-Ale

2018-09-04 - 2019-09-16

Den 3:e september ägde det traditionella Intercitymötet rum mellan Rotaryklybbarna i Ale och Ljungskile. Vi fick nu möjligheten att besöka Ljungskile GK:s nya Tränings- och aktivitetshus, som nu kommer att medge träning året runt på Lyckorna GK. Vi fick en fullödig presentation av husets möjligheter av Klubbchefen Marcus Jonsson, som berättade:

Klicka för stor bild!

"Tack vare bidrag från Arvsfonden, Riksidrottsförbundet, Svenska Golfförbundet, Uddevalla Kommun, Thordénstiftelsen samt ett antal företagssponsorer har vi möjligheten att skapa unika möjligheter för golfträning på Lyckorna. Visionen är att Lyckorna ska vara den bästa klubben för golfträning i Bohuslän! Den viktigaste pusselbiten är Aktivitetshuset – en toppmodern träningshall för golf som stod klar i juni 2018. I huset finns golfstudio med två träningsplatser, en stor närspelsyta, plats för fysträning, två handikapptoaletter, en minikiosk samt en samlingslokal för juniorer. På utsidan, mot drivingrangen finns sex väderskyddade träningsplatser med infravärme. Självklart är huset anpassat för personer med funktionsnedsättning. Klubben har även uppgraderat systemet för rangebollar och kan från och med hösten 2018 erbjuda en året-runt-öppen drivingrange."

Vi fick sedan fysiskt pröva inomhusområdet för puttning, där årets tävling ägde rum. I år återtog Ljungskile vandringspriset. Individuellt segrade Lars Romander efter särspel.

I spänd väntan på start
Lars Romander - kul att putta inomhus - det blir fint i vinter!

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: ljungskile@rotary.se

Ljungskile Folkhögskola